Virtual Drum And Piano

Virtual Drum And Piano 9.1

Опис

Дали сте музички ентузијаст кој сака да свири тапани и пијано, но немате инструменти или средства да ги купите? Тогаш Virtual Drum And Piano е само за вас. Нашиот нов симулатор ви овозможува да произведувате вистинска музика на тапаните, песни свирени со вистински ритам и инспирација. Додадете малку пијано за да го разубавите расположението и да создадете ремек-дело.

Virtual Drum And Piano е иновативен софтвер кој ви овозможува да искусите свирење на тапани и пијано без да инвестирате во скапа опрема. Со овој софтвер, можете да ја ослободите вашата креативност и да произведувате висококвалитетна музика што ќе ги импресионира вашите пријатели, семејство, па дури и професионални музичари.

Контролите на Virtual Drum And Piano се едноставни со користење на тастатурата и глувчето. Можете лесно да се префрлате помеѓу тапање и свирење на пијано со само неколку кликања. Интерфејсот е лесен за користење, што им го олеснува започнувањето на почетниците, а истовремено обезбедува напредни функции за искусни музичари.

Една од најдобрите работи за Virtual Drum And Piano е неговата разновидност. Можете да го користите за различни цели, како што се вежбање на вашите вештини, компонирање нови песни, снимање песни или дури и изведување во живо на сцената! Можностите се бескрајни со овој софтвер.

Без разлика дали сте во рок, поп, џез или кој било друг жанр на музика - Виртуелниот тапан и пијано ве опфати! Доаѓа со широк асортиман на тапани и пијана кои се грижат за различни стилови на музика. Можете да изберете од акустични тапани или електронски во зависност од вашата желба.

Покрај тоа, Virtual Drum And Piano нуди различни опции за приспособување што ви овозможуваат да го измените секој аспект од вашиот звук - од прилагодување на нивоата на јачина на звук до додавање ефекти како реверб или одложување. Ова ви дава целосна контрола врз вашиот звук, така што тој точно одговара на она што е во вашата глава!

Друга одлична карактеристика на Virtual Drum And Piano е неговата компатибилност со други софтверски програми како што се DAW (дигитални аудио работни станици) како Ableton Live или FL Studio. Ова значи дека ако веќе ги користите овие програми за снимање или мешање песни - тогаш нивното интегрирање со нашиот софтвер ќе биде беспрекорно!

Покрај сите овие неверојатни карактеристики споменати погоре - ние исто така се погриживме нашиот софтвер да е оптимизиран за перформанси, така што непречено работи на кој било компјутерски систем без никакви проблеми со заостанување!

Па што чекаш? Преземете Virtual Drum And Piano денес и започнете да создавате убава музика веднаш! Чувствувајте се добро за тоа што го играте со овој софтвер и можеби дури и произведете хит песна!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-28
Датум на додавање 2020-07-28
Категорија Игри
Под категорија Аркадни игри
Верзија 9.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: