All Media Player

All Media Player 2.1.1

Windows / BluSky Software / 397 / Целосни спецификации
Опис

All Media Player е разновиден мултимедијален плеер кој нуди репродукција со висока верност за преку 100 популарни формати на аудио и видео датотеки. Тоа е се-во-едно решение кое репродуцира повеќето аудио и видео датотеки, како и ДВД-а, аудио ЦД-а, VCD-а, SVCD-а и разни мрежни и стриминг протоколи. Со All Media Player, можете да уживате во репродукција на сите ваши омилени музика, видеа и ДВД филмови без потреба да инсталирате дополнителни приклучоци, кодек или софтвер.

Софтверот доаѓа со лесни за употреба контроли за репродукција со копчињата Play, Pause, Volume и Stop. Можете лесно да контролирате како сакате да репродуцирате медиумски датотеки со опции за мешање, повторување или последователно репродукција. Целосно опремен ДВД-плеер поддржува комерцијални или домашно снимени ДВД-а додека Blu-ray плеерот поддржува Blu-ray дискови.

All Media Player исто така ви овозможува да конвертирате аудио и видеа во најпопуларните формати за цели на резервна копија или споделување. Можете лесно да ги конвертирате вашите медиумски датотеки во различни формати како MP3, WAV, AVI или MP4 без губење на квалитетот.

Една од истакнатите карактеристики на All Media Player е неговата способност да репродуцира или проследува видеа на YouTube директно од апликацијата. Можете да ги пребарувате вашите омилени видеа на YouTube директно од интерфејсот на апликацијата и да ги гледате без да треба да отворате веб-прелистувач.

Покрај репродукцијата на локални медиумски датотеки на вашиот компјутер или уред, All Media Player исто така ви овозможува да слушате подкасти и онлајн радио станици од целиот свет. Оваа функција им олеснува на корисниците кои сакаат да слушаат подкасти додека работат на своите компјутери.

Друга одлична карактеристика на All Media Player е неговата способност да снима видео целосно или делумно што моментално се репродуцира на вашиот екран. Оваа функција е корисна кога сакате да зачувате клип од филм или ТВ шоу што го гледате онлајн.

Севкупно, All Media Player нуди одлично корисничко искуство со својот интуитивен дизајн на интерфејс заедно со моќни карактеристики како што се поддршка за репродукција со висока верност за преку 100 популарни формати на аудио/видео датотеки; лесни за употреба контроли; целосна поддршка за DVD/Blu-ray/Audio CD/VCD плеер; способности за конверзија; Интеграција на YouTube стриминг; можности за слушање подкаст/радио станица; меѓу другото, функционалноста за снимање на екранот.

Ако барате се-во-едно мултимедијален плеер кој обезбедува висококвалитетни перформанси на повеќе платформи, тогаш не гледајте подалеку од All Media Player!

Целосни спецификации
Издавач BluSky Software
Страница на издавачи http://www.bluskysoftware.com
Датум на издавање 2020-04-07
Датум на додавање 2020-04-07
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 2.1.1
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Windows 10
Цена Free
Преземања неделно 15
Вкупно преземања 397

Comments: