Catch Monsters

Catch Monsters 8.1

Опис

Catch Monsters е забавна и возбудлива физичка аркадна игра која ќе ве забавува со часови. Со својата шарена графика и жива музика, оваа игра сигурно ќе ги воодушеви играчите од сите возрасти.

Целта на играта е едноставна: треба да ги фатите лукавите чудовишта кои се искачиле многу високо со поставување на генијални стапици за нив. Чудовиштата се брзи и агилни, така што ќе треба да бидете брзи на нозе ако сакате да ги фатите.

Една од работите што ги издвојува Catch Monsters од другите аркадни игри е нејзината уникатна механика на игра. Наместо едноставно да трчате наоколу и да пукате во непријателите, ќе треба да ја искористите својата памет и стратегија за да ги надмудрите чудовиштата и да ги заробите на паметни начини.

Играта располага со широк спектар на различни стапици што можете да ги користите за да ги фатите чудовиштата. Некои стапици се едноставни, како мрежи или кафези, додека други се посложени, како платформи со пружини или експлозивни буриња. Ќе треба да експериментирате со различни комбинации на стапици за да го најдете најефективниот начин да го фатите секое чудовиште.

Покрај привлечната механика на игра, Catch Monsters може да се пофали и со навистина импресивна графика. Визуелните слики во стилот на цртаните се светли и шарени, со многу детали и во позадината и во дизајнот на ликови. Самите чудовишта се особено добро дизајнирани, при што секој има свој уникатен изглед и личност.

Се разбира, ниту една аркадна игра не би била комплетна без одлична музика и звучни ефекти! Catch Monsters испорачува и на овој план - саундтракот е оптимист и привлечен без премногу да го одвлекува вниманието или да досадува.

Генерално, ако барате нова забавна аркадна игра која е и предизвикувачка и забавна, тогаш Catch Monsters дефинитивно вреди да се провери! Со својата уникатна механика на игра, шармантна визуелност и привлечна саундтрак, сигурно ќе обезбеди часови забава за младите (и старите) гејмерите!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-28
Датум на додавање 2020-07-28
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 8.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: