Beyond Compare

Beyond Compare 4.3.4.24657

Windows / Scooter Software / 718004 / Целосни спецификации
Опис

Надвор од споредба: Крајниот директориум и алатка за споредба на датотеки

Дали сте уморни од рачно споредување датотеки и директориуми за да најдете разлики? Дали ви треба сигурна алатка која може да ви помогне да ги синхронизирате датотеките помеѓу различни уреди или локации? Не гледајте подалеку од Beyond Compare, врвната алатка за споредба на директориуми и датотеки.

Beyond Compare е моќна софтверска алатка која ги комбинира функционалноста и на алатката за споредување директориуми и на алатката за споредба на датотеки. Со овој софтвер, можете лесно да споредите два директориуми рамо до рамо, истакнувајќи ги сите несовпаѓања или разлики меѓу нив. Можете исто така да прикажувате текстуални датотеки рамо до рамо со означени промени, што овозможува лесно да се види што точно е изменето.

Една од клучните придобивки на Beyond Compare е неговата способност да синхронизира датотеки помеѓу различни уреди или локации. Без разлика дали треба да го одржувате лаптопот синхронизиран со вашиот десктоп компјутер или вашата домашна канцеларија синхронизирана со вашата работна канцеларија, Beyond Compare овозможува лесно да се осигурате дека сите ваши важни датотеки се ажурирани.

Покрај моќните карактеристики за споредба, Beyond Compare вклучува и поддршка за помали задачи за уредување. Ова значи дека можете да направите мали промени директно во софтверот без да треба да отворате друга апликација. Плус, Beyond Compare поддржува текстуални датотеки на Unicode и датотеки од формата Delphi за уште поголема флексибилност.

Друга одлична карактеристика на Beyond Compare е неговата способност да ги зачувува омилените сесии за брз пристап подоцна. Ова значи дека ако има одредени споредби или синхронизации што често ги извршувате, можете да ги зачувате како претходно поставени за да бидат секогаш на само еден клик.

Конечно, Beyond Compare вклучува вградена FTP и zip поддршка за уште поголема удобност. Со поддршката за FTP, можете лесно да префрлате датотеки помеѓу оддалечени сервери без да мора да користите надворешен FTP клиент. И со поддршка за zip, можете брзо да компресирате или декомпресирате големи групи датотеки без да мора да користите друга апликација.

Генерално, ако барате сигурен директориум и алатка за споредба на датотеки што нуди напредни функции како синхронизација и мали можности за уредување - не гледајте подалеку од Beyond Compare!

Целосни спецификации
Издавач Scooter Software
Страница на издавачи http://www.scootersoftware.com/
Датум на издавање 2020-04-08
Датум на додавање 2020-04-08
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 4.3.4.24657
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 437
Вкупно преземања 718004

Comments: