Microsoft Ultimate Word Games for Windows 10

Microsoft Ultimate Word Games for Windows 10

Опис

Microsoft Ultimate Word Games за Windows 10 е игра која нуди возбудливо и предизвикувачко искуство за ентузијастите на зборови. Оваа игра е дизајнирана да им обезбеди на играчите континуиран турнир со зборови во реално време каде што можат да се натпреваруваат против илјадници други играчи на истата табла одеднаш. Со своите различни кругови, вклучувајќи плочки со две и три букви, тематски зборови, брзи кругови и многу повеќе, Wordament нуди бескрајни часови забава.

Една од најдобрите работи за Microsoft Ultimate Word Games е тоа што ви овозможува да бидете шампион на многу начини. Можете да најдете најмногу можни зборови, да заработите најдобар резултат, да ги најдете најдолгите зборови, да ги победите вашите непријатели или дури и да го победите вашиот најдобар резултат. Изборот е твој! Оваа игра го следи вашиот напредок со одржување богата статистика за вашата игра, вклучувајќи го вашиот најдобар пронајден збор, вкупен резултат, најдобар број на зборови, први места и повеќе.

Таблите на водечките позиции на Xbox ви покажуваат кој го лула во текот на денот и во целина, за да можете да се искачите нагоре и да заработувате достигнувања заедно со правата за фалење на патот. Дали ќе бидете нашиот следен шампион?

Wordament е дизајниран да понуди извонредно искуство со игри што ќе ве држи ангажирани со часови. Без разлика дали сакате да го подобрите вашиот вокабулар или само сакате малку да се забавувате играјќи против други онлајн - оваа игра има по нешто за секого.

Карактеристики:

Континуиран турнир со зборови во реално време: играјте против илјадници други играчи на една табла одеднаш

Различни кругови: плочки со две и три букви со тематски зборови брзи кругови

Повеќе начини за победа: Најди ги повеќето можни зборови заработи највисока оценка Најди ги најдолгите зборови да ги победиш Frenemies или дури и да го победиш најдобриот резултат

Следење на богата статистика: следете го напредокот преку статистика како што е најдобриот пронајден збор вкупен резултат најдобар број на зборови завршувања на првото место итн.

Xbox Leaderboards: Видете кој го лула секој ден на час севкупно искачување на ранговите заработувајте достигнувања фалејќи се

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2020-04-09
Датум на додавање 2020-04-09
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 132

Comments: