PrintableCal

PrintableCal 2020.07

Опис

PrintableCal: Крајната алатка за создавање календар за продуктивност

Дали сте уморни од рачно креирање календари во Excel, Word или PowerPoint? Дали сакате алатка која може автоматски да генерира календари со податоци од различни извори? Не гледајте подалеку од PrintableCal – врвниот софтвер за креирање календари за продуктивност.

PrintableCal е моќна алатка која им овозможува на корисниците брзо и лесно да креираат приспособени календари. Со својот интуитивен интерфејс и широк опсег на функции, PrintableCal е совршен за секој кој треба да креира календари со професионален изглед без да троши часови на дизајн.

Една од клучните карактеристики на PrintableCal е неговата способност да увезува податоци од различни извори. Без разлика дали користите VueMinder, Google Calendar, iCloud, Outlook, Exchange Server, iCalendar-датотеки или URL-адреси – PrintableCal може да повлече податоци од овие извори и да ги вклучи во вашиот календар. Ова значи дека не мора рачно да внесувате настани или состаноци во вашиот календар - сè се прави автоматски.

Покрај увозот на податоци од надворешни извори, PrintableCal вклучува и преку 90 бесплатни календарски шаблони кои ги покриваат сите типични распореди (годишни, месечни, неделни и дневни), како и многу други распореди како што се Gantt графиконите и буквите на формата. Овие шаблони се целосно приспособливи за корисниците да можат да ги прилагодат на нивните специфични потреби.

Друга одлична карактеристика на PrintableCal е неговата способност да се интегрира со апликациите на Microsoft Office како Excel и Word. Ова значи дека корисниците можат лесно да ги извезуваат своите календари директно во овие апликации без да мораат рачно да копираат и залепуваат информации.

PrintableCal нуди и напредни опции за прилагодување, како што се стилови на фонтови и бои, така што корисниците можат да креираат уникатни дизајни за нивните календари. Дополнително, поддржува повеќе јазици што го прави идеален за меѓународни бизниси или поединци на кои им е потребна повеќејазична поддршка.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за брзо креирање календари со професионален изглед, тогаш не гледајте подалеку од PrintableCal. Со својот широк опсег на функции, вклучително и автоматско увоз на податоци од различни извори, заедно со приспособливи шаблони - овој софтвер ќе помогне да ја зголемите вашата продуктивност со заштеда на време, а сепак да произведува висококвалитетни резултати!

Целосни спецификации
Издавач VueSoft
Страница на издавачи http://www.vueminder.com
Датум на издавање 2020-04-10
Датум на додавање 2020-04-10
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со календарот и времето
Верзија 2020.07
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања .NET Framework 4.5, Microsoft Office 2007 or later
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 23658

Comments: