PotPlayer (64-bit)

PotPlayer (64-bit) 2.0.0317

Windows / Daum Communications / 540852 / Целосни спецификации
Опис

PotPlayer (64-битен) - Врвен видео плеер за вашите мултимедијални потреби

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу различни видео плеери за да ги репродуцирате вашите омилени видеа? Дали сакате мултимедијален плеер кој ги поддржува сите популарни видео кодеци и формати? Не гледајте подалеку од PotPlayer (64-битен), врвниот видео плеер за вашите мултимедијални потреби.

Развиен од Daum Communications, PotPlayer е бесплатен мултимедијален плеер кој нуди широк опсег на функции и способности. Поддржува различни видео кодеци и формати, вклучувајќи AVI, MP4, MKV, MPEG, WMV, FLV и многу повеќе. Со вградените кодеци на PotPlayer, нема потреба од рачна инсталација или конфигурација.

PotPlayer исто така нуди поддршка за дигитални ТВ уреди, веб камери, аналози, DXVA (DirectX Video Acceleration), преноси во живо и многу повеќе. Без разлика дали гледате филмови на вашиот компјутер или стримувате видеа на интернет од различни извори како YouTube или Vimeo - PotPlayer ве опфати.

Клучни карактеристики:

1. Висококвалитетна репродукција: со својот напреден мотор за репродукција и поддршка за хардверско забрзување преку технологиите DXVA2/CUDA/QuickSync; Potplayer обезбедува висококвалитетна репродукција со мазни перформанси дури и на ниски системи.

2. Приспособлив интерфејс: можете да го приспособите интерфејсот според вашите преференци со различни скинови достапни во софтверската библиотека.

3. Поддршка за преводи: Potplayer ги поддржува сите популарни формати на титлови како што се SRT/ASS/SSA/SUB/TXT/MKS итн., што го олеснува гледањето филмови на странски јазици без никакви проблеми.

4. Аудио подобрувања: Софтверот доаѓа со аудио подобрувања, како што се 3D звучни ефекти и меморирани поставки за еквилајзер, кои може да се прилагодат според преференциите на корисникот.

5. Управување со плејлисти: Можете лесно да креирате плејлисти со влечење и пуштање датотеки во прозорецот на плејлистата или со користење на копчето „Додај датотеки“ во лентата со мени за интерфејс.

6. Снимање снимки: можете да фотографирате снимки од која било рамка додека репродуцирате видеа со помош на копчињата за пристап или преку опциите од менито достапни во лентата за интерфејс.

Компатибилност:

Potplayer е компатибилен со оперативните системи на Windows, вклучително и Windows 7/8/10 (32-битни и 64-битни). Потребни се минимални системски ресурси што го прави идеален и за ниски системи.

Заклучок:

Како заклучок, Potplayer е одличен избор доколку барате разновиден медиа плеер кој го поддржува речиси секој формат таму. Неговите напредни функции како поддршката за забрзување на хардверот го прават да се издвојува од другите медиа плеери достапни на пазарот денес. Со неговиот приспособлив интерфејс, кориснички дизајн и висококвалитетни можности за репродукција, Potplayer дефинитивно вреди да се проба!

Целосни спецификации
Издавач Daum Communications
Страница на издавачи http://www.daum.net
Датум на издавање 2020-04-10
Датум на додавање 2020-04-10
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 2.0.0317
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3746
Вкупно преземања 540852

Comments: