OfficeSuite Free

OfficeSuite Free 4.20

Windows / Mobile Systems / 640 / Целосни спецификации
Опис

OfficeSuite Free е моќен канцелариски пакет 5-во-1 кој нуди комплетно решение за сите ваши деловни потреби. Со своите напредни модули за уредување документи, презентации и табели, како и интегриран клиент за пошта со функција Календар, OfficeSuite е совршена алатка за секој професионалец кој сака да го рационализира својот работен тек.

Една од најистакнатите карактеристики на OfficeSuite е неговиот подобрен PDF уредник. Оваа моќна алатка ви овозможува лесно да извезувате и конвертирате датотеки во и од PDF формат. Без разлика дали треба да креирате формулари за пополнување или да додадете опции за дигитална безбедност и сертификација, OfficeSuite ве покрива.

Но, тоа не е сè - OfficeSuite може да се пофали и со целосна компатибилност со постоечките формати на документи, што ја олеснува работата со датотеки креирани во други програми. И со напредните функции како подзбирки и условно форматирање во Табеларни пресметки, десетици приспособливи форми во Презентациите и богато форматирани е-пошта во интегрираниот клиент за пошта, нема ограничување за она што можете да го постигнете.

Специфично дизајниран околу Windows 10, OfficeSuite нуди вистински перформанси на поделен екран и целосна поддршка за операции помеѓу модули и повеќе отворени документи. И благодарение на неговата меѓуплатформска употреба - една лиценца за Windows PC, Android и iOS - можете беспрекорно да пристапувате до вашите документи на сите ваши уреди.

Со складирање во облак на нашиот MobiSystems Drive кој нуди 5 GB слободен простор, како и интегрирана поддршка за облак за сметките на Dropbox, Google Drive и OneDrive; никогаш не било полесно да ги чувате вашите датотеки безбедни додека сеуште имате пристап од каде било во секое време.

И кога ќе дојде време да ја споделите вашата работа со другите? Нема проблем! Со лесни за користење опции за споделување вградени директно во самиот софтвер; споделувањето никогаш не било поедноставно или поудобно отколку што е со OfficeSuite Free!

Значи, ако барате сеопфатно канцелариско решение кое нуди сè, од алатки за уредување документи до напредни PDF функции; не гледајте подалеку од OfficeSuite Free! Со својот интуитивен интерфејс дизајниран специјално околу Windows 10; овој софтвер ќе ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек за да можете да се фокусирате на она што навистина е важно: завршување на работите!

Целосни спецификации
Издавач Mobile Systems
Страница на издавачи https://www.mobisystems.com
Датум на издавање 2020-04-12
Датум на додавање 2020-04-12
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 4.20
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 17
Вкупно преземања 640

Comments: