Web Contact Scraper

Web Contact Scraper 5.6

Windows / Ginko Solutions / 41 / Целосни спецификации
Опис

Веб-контакт Scraper: Крајната алатка за таргетирани деловни информации за контакт

Дали сте уморни од рачно пребарување на информации за деловни контакти? Дали сакате лесно да креирате свои насочени списоци за е-пошта маркетинг? Не гледајте подалеку од Web Contact Scraper, целосно автоматизирана софтверска апликација која собира илјадници деловни детали што одговараат на избраната професија во која било локација ширум светот.

Со Web Contact Scraper, можете веднаш да вратите 1000 водоводџии во Њујорк или 10.000 инструктори за танц во Австралија - можностите се бесконечни. Оваа моќна алатка ви овозможува да пребарувате повеќе деловни клучни зборови (т.е. градежништво, стоматолог, адвокат) и во повеќе градови, држави и земји. И со резултатите од пребарувањето во реално време што се појавуваат пред вашите очи, можете лесно да ги најдете информациите што ви се потребни.

Но, тоа не е сè - Web Contact Scraper поддржува Yellow Pages, White Pages, Yelp, 411 и Kompass. И поддржува широк спектар на земји, вклучително и Аргентина, Австралија, Австрија и Белгија за да именува само неколку (дополнителни земји може да се додадат по барање). Со ова ниво на поддршка и флексибилност на дофат на раката – нема ограничување на она што можете да го постигнете.

Извезувањето на е-пошта, веб-страници со телефонски броеви и адреси е исто така лесно - едноставно извезете ги во формат CSV веднаш или извезете ги во повеќе датотеки за евиденција веднаш. Пребарувањата може да се паузираат и да се продолжат со леснотија, така што ако вашата интернет-врска се прекине при средината на пребарувањето, тоа нема да влијае на пребарувањата што се во тек.

И ако анонимноста ви е важна, тогаш бидете сигурни дека Web Contact Scraper го има покриено со интелигентна IP поддршка за прокси што овозможува анонимно стругање.

Но, можеби една од најдобрите карактеристики на Web Contact Scraper е неговиот доживотен клуч за лиценца кој овозможува користење на најмногу два компјутери, како и една година бесплатни ажурирања на производот. Плус нашата одлична услуга за поддршка на клиентите значи дека секогаш сме тука кога ви требаме.

Па зошто да чекаме? Започнете да градите свои насочени списоци за маркетинг на е-пошта денес со Web Contact Scraper!

Целосни спецификации
Издавач Ginko Solutions
Страница на издавачи http://www.ginkosolutions.com
Датум на издавање 2020-04-12
Датум на додавање 2020-04-12
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Алатки за пребарување
Верзија 5.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 41

Comments: