Acronis Backup for Server

Acronis Backup for Server 12.5.16342

Опис

Acronis Backup for Server е моќно резервно решение дизајнирано да ги заштити вашите сервери кои се критични за бизнисот. Со својата технологија од светска класа, Acronis Backup 12 е најбрзото и најлесното решение за резервна копија достапно денес. Нуди сеопфатен сет на функции што ви овозможуваат да заштитите до 15 платформи со едно лесно за користење решение.

Acronis Backup for Server поддржува и сервери за Windows и Linux, без разлика дали се во простории или далечински. Исто така, поддржува Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server, Active Directory и SharePoint; Оптоварувања на облакот на Microsoft Azure и Amazon EC2. Можете да управувате со сè преку една обединета веб-конзола достапна од кој било уред.

Една од клучните придобивки на Acronis Backup for Server е неговата способност да го елиминира времето на прекин со најбрзата технологија за резервна копија во светот. Можете да постигнете RTO за 15 секунди или помалку и да ги вратите системите два пати побрзо од нашиот најблизок конкурент. Дополнително, можете веднаш да ги вратите резервните копии на серверот за Windows/Linux на постоечки VMware/Hyper-V хостови.

Acronis Backup for Server нуди четири стандарди за шифрирање кои ги штитат резервните копии и при мирување и во транзит. Ова осигурува дека вашите податоци остануваат безбедни во секое време.

Со моќни можности за сликање на дискот со еден клик, Acronis Backup for Server снима сè - датотеки, податоци, апликации, оперативен систем - што го олеснува враќањето на што било со само неколку едноставни кликања - од една датотека до целосен сервер.

Друга одлична карактеристика на Acronis Backup for Server е неговата способност да го врати серверот на нов различен хардвер без компликации. Ова значи дека можете лесно да ги заштитите вашите системи од катастрофи со лесни опции за автоматска резервна копија достапни преку ултра безбедниот Acronis Cloud.

Во краток преглед:

- Заштитете до 15 платформи со едно лесно за користење решение

- Поддржува и Windows и Linux сервери

- Поддржува Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server, Active Directory и SharePoint; Оптоварувања на облакот на Microsoft Azure и Amazon EC2

- Управувајте со сè преку една обединета веб-конзола достапна од кој било уред

- Елиминирајте го времето на застој со најбрзата технологија за резервни копии во светот

- Постигнете RTO за 15 секунди или помалку

- Вратете ги системите два пати побрзо од нашиот најблизок конкурент.

- Четири стандарди за шифрирање ги штитат резервните копии и при мирување и во транзит.

- Моќните можности за сликање на дискот со еден клик доловуваат сè - датотеки, податоци, апликации и ОС.

- Брзо вратете сè со само кликнување на неколку копчиња

-Врати го серверот дури и ако има различен хардвер

-Лесни опции за автоматска резервна копија достапни преку ултра безбеден облак со acornics

Севкупно, Acronics Backups For Servers обезбедува одличен начин за заштита на вашите сервери кои се критични за бизнисот, истовремено обезбедувајќи минимално прекинување за време на процесите на реставрација. Неговата брза брзина, леснотијата на користење и сеопфатните карактеристики го прават идеален избор за бизниси кои бараат сигурна заштита од губење на податоци поради природни катастрофи, човечки грешки, напади на малициозен софтвер итн.

Целосни спецификации
Издавач Acronis
Страница на издавачи http://www.acronis.com
Датум на издавање 2020-10-01
Датум на додавање 2020-10-01
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 12.5.16342
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања Windows Server 2003-2019, Windows Small Business Server 2003-2011, Windows Storage Server 2003-2016
Цена Free to try
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 31757

Comments: