Spia Connect Backdoor

Spia Connect Backdoor 4.2.7.6

Опис

Spia Connect Backdoor е моќен мрежен софтвер кој им овозможува на корисниците лесно да се поврзат со оддалечени компјутери. Оваа програма е дизајнирана за обратно инженерство и користи динамичен систем за поврзување IP, што значи дека не се потребни поставки за заштитен ѕид. Со Spia Connect Backdoor, можете лесно да пристапите до оддалечените компјутери и да извршувате различни задачи како што се пренос на датотеки, контрола на далечинска работна површина и многу повеќе.

Една од клучните карактеристики на Spia Connect Backdoor е неговиот систем за заштита со лозинка. Ова осигурува дека само овластени корисници можат да пристапат до програмата и да се поврзат со оддалечени компјутери. Едноставниот интерфејс го олеснува користењето на овој софтвер дури и почетниците без никакви тешкотии.

Со Spia Connect Backdoor, можете да воспоставувате врски со повеќе оддалечени компјутери истовремено. Оваа функција е корисна кога треба да управувате со неколку системи одеднаш или да извршите сериски операции на повеќе машини.

Софтверот исто така поддржува пренос на датотеки помеѓу поврзаните системи. Можете лесно да префрлате датотеки помеѓу вашиот локален компјутер и поврзаниот далечински компјутер користејќи функционалност за влечење и спуштање или со избирање датотеки од интерфејсот на програмата.

Друга корисна карактеристика на Spia Connect Backdoor е неговата способност далечински да ги контролира работните површини на поврзаните системи. Можете да го гледате екранот на поврзаниот компјутер во реално време и да го контролирате како физички да седите пред него.

Spia Connect Backdoor исто така нуди напредни функции како што се управување со процеси, уредување на регистар, извршување на команди и многу повеќе. Овие карактеристики ви овозможуваат да извршувате различни задачи на поврзаните системи без да имате физички пристап до нив.

Генерално, Spia Connect Backdoor е одличен мрежен софтвер кој им обезбедува на корисниците моќни алатки за безбедно поврзување од далечина со други компјутери. Неговиот кориснички интерфејс го олеснува користењето на овој софтвер без претходно искуство во мрежно поврзување или програмски вештини.

Ако барате сигурен мрежен софтвер кој нуди напредни функции по прифатлива цена, тогаш не гледајте подалеку од Spia Connect Backdoor!

Целосни спецификации
Издавач Spia Software
Страница на издавачи http://www.spiasoftware.com
Датум на издавање 2020-07-29
Датум на додавање 2020-07-29
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Далечински пристап
Верзија 4.2.7.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 87

Comments: