Bing Wallpaper by Microsoft

Bing Wallpaper by Microsoft 1.0.7.2

Windows / Microsoft Corporation / 691 / Целосни спецификации
Опис

Bing Wallpaper од Microsoft е заштитник на екранот и апликација за тапети која ви овозможува да го истражувате светот една фотографија во исто време. Со оваа апликација, можете да го оживувате вашиот десктоп со нова позадина секој ден. Без разлика дали барате инспирација или само сакате да додадете разновидност на вашиот десктоп, Bing Wallpaper ве опфати.

Една од најдобрите работи за Bing Wallpaper е тоа што вклучува колекција на прекрасни слики од целиот свет кои се прикажани на почетната страница на Bing. Ова значи дека не само што ќе гледате нова слика на вашиот десктоп секој ден, туку исто така можете да прелистувате слики и да дознаете од каде се.

Покрај своите зачудувачки слики, Bing Wallpaper нуди и интелигентни и убави можности за пребарување. Кога пребарувате на Bing, ќе добиете пристап до трендовски вести и интелигентни одговори кои можат да ви помогнат да ги оживеете вашите идеи. Плус, ако е достапно на вашиот пазар, пријавете се за Microsoft Rewards за да заработите поени само за пребарување и откупете ги за картички за подароци, записи во наградни игри, непрофитни донации и многу повеќе.

Инсталирањето на Bing Wallpaper е брзо и лесно - едноставно преземете ја апликацијата од нашата веб-локација и стартувајте ја датотеката за инсталирање (BingWallpaper.exe). Следете ги инструкциите на екранот додека не заврши инсталацијата. Ако го побара вашиот прелистувач за време на процесот на инсталација, додадете и екстензија.

Откако ќе се инсталира успешно, истражете ги сите карактеристики на овој неверојатен софтвер во системската лента.

Генерално, Bing Wallpaper од Microsoft е одличен избор ако барате лесен начин да додадете разновидност или инспирација во вашата секојдневна рутина додека користите компјутер. Со своите неверојатни слики од целиот свет во комбинација со интелигентни можности за пребарување, сигурно не само што го прави секој ден да се чувствува како авантура, туку и помага да се зголеми продуктивноста!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft Corporation
Страница на издавачи https://support.microsoft.com/en-us/contactus/
Датум на издавање 2020-04-19
Датум на додавање 2020-04-19
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.0.7.2
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 42
Вкупно преземања 691

Comments: