MyDesk Professional

MyDesk Professional 2.0.5.1

Windows / Genusoft Technical / 6590 / Целосни спецификации
Опис

MyDesk Professional: Врвен систем за визуелно програмирање за програмери

Дали сте уморни да се борите со сложени програмски јазици за да креирате софтвер? Дали сакате поинтуитивен и поефикасен начин за развој на апликации од професионално ниво? Не гледајте подалеку од MyDesk Professional, врвниот визуелен систем за програмирање за програмери.

MyDesk е моќна и разновидна алатка која ви овозможува да креирате сопствен софтвер без да пишувате ниту една линија код. Со својот кориснички интерфејс и обемната библиотека со стандардни контроли ActiveX, MyDesk го олеснува дизајнирањето и создавањето апликации кои ги задоволуваат вашите специфични потреби.

Без разлика дали сте искусен програмер или штотуку почнувате, MyDesk нуди низа функции и способности што го прават идеален избор за создавање висококвалитетен софтвер. Еве само неколку од клучните придобивки:

- Визуелно програмирање без код: со MyDesk, не ви треба никакво познавање на програмски јазици како C++ или Java. Наместо тоа, можете да користите едноставни алатки за влечење и спуштање за да го креирате интерфејсот и функционалноста на вашата апликација.

- Широка библиотека за контрола: MyDesk доаѓа со широк спектар на стандардни ActiveX контроли кои може да се користат како градежни блокови за вашата апликација. Овие контроли вклучуваат копчиња, текстуални полиња, менија, дијалог-кутија и многу повеќе.

- Бесконечна екстензија: со комбинирање на различни контроли ActiveX на креативни начини, можете да креирате практично секаков вид софтверски производ користејќи MyDesk. Системот е многу флексибилен и прилагодлив на вашите потреби.

- Дизајн „Она што го гледаш е она што го добиваш“ (WYSIWYG): Со пристапот WYSIWYG на MyDesk, она што го гледате на екранот е токму она што вашите корисници ќе го видат кога ќе ја стартуваат вашата апликација. Ова го олеснува дотерувањето на секој аспект од изгледот и однесувањето на вашата програма.

- Интелигентна техника: MyDesk користи напредни алгоритми за автоматизирање на многу аспекти од процесот на развој. Ова вклучува работи како проверка на грешки, оптимизација, алатки за дебагирање итн., што помага да се заштеди време додека се обезбедуваат резултати со висок квалитет.

Користењето на MyDesk е неверојатно едноставно - сите процеси на дизајнирање може веднаш да се завршат со кликнување или влечење само со глувчето! Откако ќе се заврши дизајнирањето на апликацијата на овој начин, едноставно се гради извршна датотека (*.exe) која работи на оперативните системи Виндоус.

Покрај овие основни карактеристики, има многу други придобивки што го прават Mydesk да се издвојува од другите системи за визуелно програмирање:

- Компатибилност со повеќе платформи - вклучувајќи Windows 7/8/10

- Поддршка за повеќе јазици - вклучувајќи англиски и кинески

- Сеопфатна документација и ресурси за поддршка

- Редовни ажурирања и поправени грешки

Севкупно, ако барате интуитивен, но сепак моќен начин за развој на сопствени софтверски производи, тогаш не гледајте подалеку од професионалецот за mydesk. Без разлика дали работи на мали проекти или големи претпријатија, оваа алатка има сè што е потребно за брзо да произведе квалитетни резултати без да има потреба од големо искуство во кодирање. Па зошто да чекаме? Пробајте го mydesk денес!

Целосни спецификации
Издавач Genusoft Technical
Страница на издавачи http://www.genusoft.net/english/Index.asp
Датум на издавање 2020-04-21
Датум на додавање 2020-04-21
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Специјализирани алатки
Верзија 2.0.5.1
Барања за ОС Windows, Windows 2000, Windows XP
Барања Windows 2000/XP/2003 Server
Цена Free to try
Преземања неделно 37
Вкупно преземања 6590

Comments: