Paytm for Windows 10

Paytm for Windows 10

Windows / Paytm Mobile Solutions / 9659 / Целосни спецификации
Опис

Paytm за Windows 10 е моќен комунален софтвер кој ви овозможува да го надополните вашиот припејд мобилен, DTH и картичка за податоци преку Интернет. Можете исто така да ги плаќате сметките за мобилни или комунални услуги и лесно да купувате онлајн. Со преку 100 милиони клиенти кои веруваат во Paytm, можете да бидете сигурни дека тоа е лесно, брзо и безбедно.

Софтверот нуди широк спектар на опции за плаќање од кои можете да изберете за да можете да плаќате за онлајн припејд надополнување, DTH или плаќање на сметки користејќи кој било метод со кој ви одговара. Можете исто така да додадете пари на вашиот Paytm Wallet и да уживате во неверојатно искуство за полнење и купување на мобилниот телефон.

Една од најдобрите работи за Paytm за Windows 10 е неговата способност да нуди брзо и лесно онлајн полнење на мобилни телефони, надополнување DTH, надополнување на Datacard, постпејд мобилни телефони, како и плаќања за фиксни и комунални сметки во движење. Софтверот ги поддржува сите индиски телекомуникации како што се Airtel, Vodafone, Reliance Jio Idea Cellular Limited (Idea), Aircel Limited (Aircel) и Mahanagar Telephone Nigam Limited (MTNL) меѓу другите.

Со овој софтвер на дофат на раката; Мобилните плаќања за сметки за Airtel фиксни и повеќе стануваат полесни од кога било досега! Сега можете да плаќате за сметките за фиксни на Airtel заедно со други оператори како MTNL Mumbai итн., што го прави погодно за корисници кои имаат повеќе врски под различни оператори.

Надополнувањето на DTH исто така е едноставно со поддршката на Paytm од главните играчи во индустријата како Videocon d2h Ltd., Dish TV India Ltd., Tata Sky Ltd., Sun Direct TV Pvt Ltd итн. Ова значи дека без разлика кој оператор го користите; полнењето станува без проблеми!

Надополнувањето на картичката за податоци е уште една карактеристика што ја нуди оваа неверојатна апликација! Со поддршка од BSNL Broadband Services (BSNL), Reliance Communications Limited Net Connect Plus Service (Reliance Net Connect), Tata Teleservices Photon Plus Service (Tata Photon Plus), Sistema Shyam TeleServices MTS Data Card Service (MTS Data Card) меѓу другите; корисниците добиваат пристап до широк опсег на опции кога станува збор за полнење на нивните картички за податоци!

Плаќањата на сметките за комунални услуги се уште една карактеристика што ја нуди оваа апликација! Корисниците добиваат пристап до услуги како BSES Rajdhani Power Limited (BSES), North Delhi Power Limited (NDPL), Државна компанија за дистрибуција на електрична енергија Махараштра (MSEB); Reliance Energy (R-Infra); Mahanagar Gas (MGL) меѓу другите што го прави полесно од кога било досега!

Купувањето од милиони производи низ стотици категории никогаш не било полесно благодарение на интеграцијата на Paytm во различни платформи за е-трговија, како што е Flipkart.com Amazon.in Snapdeal.com Jabong.com Myntra.com Shopclues.com итн.! Ова значи дека корисниците добиваат пристап не само до одлични зделки, туку и до широк спектар на производи во различни категории!

Грижата за корисници 24x7 гарантира дека корисниците секогаш имаат некого со кого можат да контактираат во случај да се соочат со какви било проблеми додека ја користат апликацијата! Тимот за грижа за корисници е достапен деноноќно и обезбедува брзо решавање на прашањата/прашањата со кои се соочуваат корисниците.

Во заклучок; ако барате се-во-едно решение кога станува збор за управување со вашите финансии, тогаш не гледајте подалеку од Paytm за Windows 10! Нуди сè што може да му биде потребно кога станува збор за управувањето со нивните финансии, вклучително брзо и лесно онлајн надополнување на мобилни телефони/ДТХ/надополнување на податоци/Постпејд мобилни/фиксни/плаќања на сметки за комунални услуги заедно со купување во движење по одлични цени! Преземете ја апликацијата денес и почнете да уживате во нејзините придобивки веднаш!

Целосни спецификации
Издавач Paytm Mobile Solutions
Страница на издавачи http://www.paytm.com
Датум на издавање 2020-04-21
Датум на додавање 2020-04-21
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 142
Вкупно преземања 9659

Comments: