Elcomsoft eXplorer for WhatsApp

Elcomsoft eXplorer for WhatsApp 2.80.38787

Опис

Elcomsoft eXplorer за WhatsApp е моќна софтверска алатка која ви овозможува да преземате, дешифрирате и анализирате истории на комуникација на WhatsApp од iPhone и уреди со Android. Со оваа алатка, можете лесно да пристапите до сите информации зачувани во базата на податоци на WhatsApp, вклучувајќи контакти, пораки, историја на повици и слики испратени и примени.

Една од клучните карактеристики на Elcomsoft eXplorer за WhatsApp е неговата способност автоматски да стекне база на податоци на WhatsApp од физички уреди, локални и облак резервни копии. Ова значи дека без разлика каде се складирани вашите податоци, овој софтвер може да ви помогне да ги вратите брзо и лесно.

Алатката нуди повеќе опции за стекнување во зависност од типот на уредот што се користи. На пример, може да извлече податоци од паметни телефони со Android со или без пристап до root. Може да работи и со бекап на iTunes (потребна е лозинка), како и со бекап на iCloud за уреди со iPhone (потребни се Apple ID и лозинка). Дополнително, Elcomsoft Explorer за WhatsApp може да пристапи до комерцијални резервни копии на облак што се одржуваат во Google Drive и iCloud Drive.

Кога стекнувате резервни копии во облак, овој софтвер може автоматски да ги извлече базите на податоци на WhatsApp од повеќе уреди регистрирани на истиот Apple ID. Ова го олеснува управувањето со податоците на различни сметки или уреди.

Друга важна карактеристика на Elcomsoft eXplorer за WhatsApp е неговата способност да ги дешифрира шифрираните резервни датотеки. Ако наидете на шифрирана резервна датотека додека ја користите оваа софтверска алатка, таа автоматски ќе ве праша за точната лозинка потребна за дешифрирање на информациите.

Откако вашите податоци ќе бидат извлечени или дешифрирани од Elcomsoft Explorer за WhatsApp, филтрирањето за пребарување за прегледување станува достапно преку неговиот вграден прегледувач кој овозможува прегледување на содржини од повеќе бази на податоци одеднаш. Напредното филтрирање со пребарување овозможува лоцирање на контакти или пораки со внесување клучен збор и лоцирање на разговори што се случиле во одреден временски опсег.

Генерално, Elcomsoft Explorer за Whatsapp обезбедува ефикасен начин за управување со вашите истории на комуникација на Whatsapp на различни платформи. Неговиот кориснички интерфејс го олеснува дури и ако некој нема техничко знаење за тоа како функционираат овие системи.

Целосни спецификации
Издавач ElcomSoft
Страница на издавачи http://www.elcomsoft.com
Датум на издавање 2022-07-15
Датум на додавање 2022-07-15
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 2.80.38787
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 2523

Comments: