Ultimate Settings Panel

Ultimate Settings Panel 6.6

Windows / TechyGeeksHome / 4213 / Целосни спецификации
Опис

Панел за крајни поставки: Се-во-едно решение за конфигурација на Windows

Дали сте уморни од навигацијата низ повеќе менија и поставки за да го конфигурирате вашиот оперативен систем Windows, пакетот Office, Powershell и интернет прелистувачите? Не гледајте подалеку од Ultimate Settings Panel - врвното решение за сите ваши потреби за конфигурација.

Со 15 различни јазичиња за конфигурација и вкупно 295 конфигурациски ставки што се протегаат низ сите верзии на Windows, Powershell, Outlook, Server Administration, Google Chrome, Firefox и Internet Explorer – Ultimate Settings Panel е најсеопфатната алатка за поставки достапна на пазарот денес.

Без разлика дали сте моќен корисник или само сакате да го насочите вашиот работен тек со приспособување на вашите поставки за да одговараат на вашите потреби – Ultimate Settings Panel ве покрива. Од основни системски конфигурации како поставки за екранот и опции за напојување до напредни конфигурации како мрежни поставки и администрација на серверот – овој софтвер има се.

Една од најистакнатите карактеристики на Ultimate Settings Panel е неговата компатибилност со Windows 10. Со оглед на тоа што најновиот оперативен систем на Microsoft е озлогласено тежок за навигација во однос на опциите за прилагодување – овој софтвер обезбедува лесен за користење интерфејс кој ги поедноставува дури и најсложените конфигурации.

Но, тоа не е се. Покрај обемниот список на опции за конфигурација, верзијата 6.1 воведува нова функција која автоматски ги зачувува промените на темите и боите за понатамошна употреба. Ова значи дека штом ќе ги приспособите вашите поставки точно како што ги сакате - тие ќе бидат зачувани следниот пат без никаков дополнителен напор од ваша страна.

И ако сте загрижени за проблеми со компатибилноста со друг софтвер или апликации на вашиот компјутер - немојте да бидете загрижени. Панелот за Ultimate Settings е дизајниран имајќи ја предвид компатибилноста, така што нема да пречи на други програми што работат на вашата машина.

Па зошто да губите време навигација низ бескрајните менија кога можете да имате сè на дофат на раката со Ultimate Settings Panel? Преземете го денес и искусете го врвното решение за конфигурирање на Windows системи!

Целосни спецификации
Издавач TechyGeeksHome
Страница на издавачи https://blog.techygeekshome.info
Датум на издавање 2020-04-21
Датум на додавање 2020-04-21
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 6.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања Microsoft .NET Framework 4.5.2
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4213

Comments: