CopyTrans Manager

CopyTrans Manager 4.1.0.0

Опис

CopyTrans Manager: The Ultimate iTunes Alternative

Дали сте уморни од користење на iTunes за управување со вашиот iPhone, iPod или iPad? Дали ви е премногу комплицирано и надуено со непотребни карактеристики? Ако е така, тогаш CopyTrans Manager е совршено решение за вас. Овој лесен и лесен за користење софтвер ви овозможува да управувате со вашите iOS уреди без потреба од iTunes. Со CopyTrans Manager, можете да додавате музика и видеа на вашиот iPhone или iPad со едноставно влечење-n-пушти, да уредувате информации за ознаките во движење, да креирате плејлисти и да ги реорганизирате песните во нив.

CopyTrans Manager е дизајниран да биде лесен и интуитивен. Не ви треба никакво техничко знаење или искуство за да го користите. Интерфејсот е чист и јасен, што го прави лесен за секој да се движи низ функциите на софтверот.

Една од најдобрите работи за CopyTrans Manager е тоа што е потполно бесплатен. Не треба да платите ниту денар за да го користите овој софтвер. Тоа е одлична алтернатива за оние кои не сакаат да трошат пари на скапи претплати на iTunes.

Карактеристики:

1) Додајте музика и видеа: со CopyTrans Manager, додавањето музика и видеа никогаш не било полесно. Едноставно повлечете-n-пуштете ги датотеките во прозорецот на програмата и тие веднаш ќе се додадат.

2) Уреди информации за ознаки: Можете да ги уредувате информациите за ознаката како што се името на изведувачот, насловот на албумот, жанрот итн., директно од CopyTrans Manager.

3) Креирајте плејлисти: Креирањето плејлисти во CopyTrans Manager е лесно. Само изберете ги песните што ги сакате во вашата плејлиста и кликнете на „Нова плејлиста“. Можете исто така да ги преименувате плејлистите во секое време.

4) Реорганизирајте ги песните во плејлистите: Ако сакате да го промените редоследот на песните во плејлистата или да ги преместите од една плејлиста во друга - нема проблем! Само повлечете ги и спуштете ги каде што сакате.

5) Интегриран плеер: користете го интегрираниот плеер во CopyTrans Manager за да уживате во музиката на вашиот iPhone на компјутер без да мора да префрлате датотеки напред-назад помеѓу уредите.

6) Достапна е пренослива верзија: искористете ја нашата пренослива верзија која овозможува управување со iPhone на кој било компјутер со тоа што ќе го носите со себе каде и да е потребно!

Придобивки:

1) Лесен и лесен за употреба интерфејс - Нема повеќе надуен софтвер што зазема премногу простор на вашиот компјутер!

2) Бесплатно - Заштедете пари користејќи ја оваа бесплатна алтернатива наместо да плаќате за скапи претплати како iTunes

3) Брза инсталација - Започнете брзо со минимално потребно време за поставување

4) Нема потреба од техничко знаење - секој може да го користи овој софтвер без оглед на нивното ниво на техничка експертиза

5) Управувајте со вашите iOS уреди насекаде - искористете ја нашата пренослива верзија која овозможува управување со iPhone на кој било компјутер со тоа што ќе го носите со себе каде и да е потребно!

Заклучок:

Како заклучок, менаџерот на CopyTrans нуди одлично алтернативно решение ако барате нешто лесно, но доволно моќно што не бара многу простор, ниту техничко знаење, а сепак можете да управувате со сите аспекти поврзани со iPhone/iPad/iPods вклучувајќи додавање/уредување/бришење песни/видеа/листи за репродукција/ознаки/уметнички дела итн., сето тоа се прави лесно преку неговиот интуитивен интерфејс! Па зошто да не го пробате денес?

Преглед

CopyTrans Manager ви овозможува да преместите музика од вашиот компјутер на вашиот iOS уред без да треба да одите преку iTunes во процесот. Без разлика од каде доаѓа музиката што ја преместувате, лесно е да се пренесе преку оваа едноставна и удобна алатка.

Добрите

Убав интерфејс: оваа апликација јасно ги прикажува функциите и опциите, за да можете брзо да ја поминете целата музика на вашиот уред и сите поврзани податоци. Откако ќе ги поврзете вашиот iPhone, iPod Touch или iPad, ќе видите список со датотеки на уредот. За да додадете повеќе музика, сè што треба да направите е да ги повлечете и испуштите датотеките од вашиот компјутер директно во апликацијата.

Вграден плеер: во апликацијата има и музички плеер што ви овозможува да ја репродуцирате музиката од вашиот уред преку компјутерот. Само изберете ја песната или песните што ги сакате и притиснете Play. Ако датотеките се во MP3 формат, апликацијата веднаш ќе ги репродуцира. Но, ако се купени преку iTunes, ќе мора да инсталирате соодветни кодеци за репродукција на датотеки M4A или M4P, а апликацијата ќе ве води и низ процесот на правење на ова.

Конс

Ограничени типови датотеки: оваа апликација е корисна само за управување со музика и видеа на вашиот уред со iOS. Ако сте заинтересирани за пренос на фотографии, апликации или други видови податоци, ќе мора да инсталирате посебна програма.

Нема складирање: Иако е убаво да можете да ја репродуцирате вашата музика преку компјутер, таа можност постои само кога вашиот уред е поврзан со компјутерот. Откако ќе го исклучите, сите податоци ќе исчезнат, бидејќи самата апликација не складира ништо.

Крајна линија

CopyTrans Manager е добра опција ако често сакате да го заобиколувате iTunes кога префрлате музика од вашиот компјутер на вашиот iOS уред. Неговиот јасен интерфејс и практичното поставување го прават одличен за оваа намена, но ако барате начин да управувате со сите податоци на вашиот iPhone, iPad или iPod Touch, можеби ќе бидете разочарани. Меѓутоа, програмата е потполно бесплатна за преземање и користење, па затоа вреди да се обидете да видите дали ќе работи за вас.

Целосни спецификации
Издавач CopyTrans
Страница на издавачи https://www.copytrans.net
Датум на издавање 2020-04-21
Датум на додавање 2020-04-21
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 4.1.0.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 105
Вкупно преземања 2208720

Comments: