Screenshot Captor

Screenshot Captor 4.36.1

Windows / DonationCoder / 354042 / Целосни спецификации
Опис

Screenshot Captor: Најдобрата алатка за слики од екранот за Windows

Дали сте уморни од рачно правење слики од екранот на вашиот компјутер? Дали ви треба алатка која може лесно да снима повеќе екрани? Не гледајте подалеку од Screenshot Captor, врвната алатка за слики од екранот за Windows.

Дизајниран со минимална интервенција на ум, Screenshot Captor е совршен за оние кои треба брзо и ефикасно да снимаат многу слики од екранот. Со поддршката за мултимонитори, можете лесно да снимате слики од сите ваши екрани без никакви проблеми.

Но, тоа не е сè - Screenshot Captor вклучува и целосен истражувач на слики со целосна функционалност на школка. Ова значи дека можете лесно да прелистувате низ вашите снимени слики и да вршите различни дејства на нив директно од софтверот.

Една од истакнатите карактеристики на Screenshot Captor е неговата ненадмината интеграција со надворешни алатки како што се графички уредувачи или маркери за вода. Ова значи дека откако ќе снимите слика, можете лесно да ја уредувате користејќи го вашиот омилен софтвер за уредување без да мора да ја напуштите програмата.

Но, она што навистина го издвојува Screenshot Captor од другите алатки за снимање се неговите уникатни ефекти. Со овој софтвер, имате пристап до ефекти кои не се гледаат во другите алатки за снимање, вклучувајќи ја и можноста за автоматско лоцирање и подобрување на активниот прозорец. Ова го олеснува истакнувањето на важни информации во вашите слики од екранот и ги прави истакнати.

Покрај овие карактеристики, Screenshot Captor нуди и низа опции за прилагодување за да можете да го приспособите за да одговара на вашите потреби. Можете да изберете кои копчиња се користат за снимање слики од екранот, да поставите конвенции за автоматско именување на датотеките, па дури и да приспособите како да се зачувуваат сликите.

Генерално, ако барате моќна алатка за слики од екранот што нуди неспоредлива функционалност и леснотија на користење, тогаш не гледајте подалеку од Screenshot Captor. Без разлика дали сте професионален дизајнер или само некој што треба редовно да прави многу слики од екранот, овој софтвер има сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно.

Целосни спецификации
Издавач DonationCoder
Страница на издавачи http://www.donationcoder.com
Датум на издавање 2020-04-22
Датум на додавање 2020-04-22
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 4.36.1
Барања за ОС Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 126
Вкупно преземања 354042

Comments: