Clownfish for Teamspeak

Clownfish for Teamspeak 1.66

Опис

Риба кловн за Teamspeak - менувач на глас во реално време

Clownfish за Teamspeak е моќен и разновиден софтвер за менување глас кој ви овозможува да го менувате гласот во реално време додека ја користите популарната платформа за комуникација, Teamspeak. Со својот широк опсег на имплементирани гласовни ефекти и поддршката за VST, Clownfish за Teamspeak е одлична алатка за гејмерите, стримерите, подкастерите и секој кој сака да додаде забава и креативност во нивните онлајн разговори.

Без разлика дали сакате да звучите како робот, коверица или дури и самиот Дарт Вејдер, Clownfish ве опфати. Софтверот доаѓа со неколку вградени гласовни ефекти кои лесно може да се применат со само неколку кликања. Тие вклучуваат Atari Game, Clone, Mutation (брзо/нормално/бавно), Pitch (машко/женско/хелиум/бебе), Robotic Voice и многу други.

Една од истакнатите карактеристики на Clownfish е неговата VST поддршка. Ова значи дека корисниците можат да увезуваат приклучоци од трети страни во софтверот за дополнително да го подобрат своето аудио искуство. Без разлика дали се работи за додавање ефекти на реверб или ехо или дури и создавање прилагодени гласови со помош на синтисајзери или вокодери - можностите се бесконечни.

Инсталација и поставување

Започнувањето со Clownfish за Teamspeak е брзо и лесно. Едноставно преземете го инсталаторот од официјалната веб-страница и стартувајте го на вашиот компјутер. Процесот на инсталација трае само неколку минути за да се заврши.

Откако ќе се инсталира, отворете го Teamspeak и одете до „Поставки“ > „Опции“ > „Репродукција“. Од тука изберете „Clownfish Voice Changer“ како уред за репродукција.

Следно, вратете се во „Поставки“ > „Опции“ > „Снимање“. Повторно изберете „Clownfish Voice Changer“ како уред за снимање овој пат.

Тоа е тоа! Сега сте подготвени да започнете да експериментирате со различни гласовни ефекти во реално време додека комуницирате на Teamspeak!

Кориснички интерфејс и карактеристики

Корисничкиот интерфејс на Clownfish за Teamspeak е едноставен, но ефикасен. Се одликува со големи копчиња кои им овозможуваат на корисниците брзо да се префрлаат помеѓу различни гласовни ефекти без да мора да се занимаваат со комплицирани менија за поставки.

Покрај вградената библиотека со гласовни ефекти и способностите за поддршка на VST - има и неколку други корисни функции вклучени во овој софтвер:

- Музички плеер: им овозможува на корисниците да репродуцираат музички датотеки директно преку нивниот микрофон.

- Текст во говор: Го претвора пишаниот текст во изговорени зборови користејќи различни гласови.

- Преведувач: Преведува текст од еден јазик на друг во реално време.

- Sound Player: репродуцира однапред снимени звуци за време на разговорите како што се аплауз или смеа.

- Прилагодени звучни табли: Создадете прилагодени звучни табли со прикачување на вашите сопствени аудио датотеки.

Компатибилност и системски барања

Clownfish за Teamspeak работи на сите верзии на оперативните системи Виндоус, вклучително и Виндоус 7/8/10 (32-битни и 64-битни). Исто така, ги поддржува сите верзии на TeamSpeak, вклучително и TeamSpeak 3 Client верзија 3.x.x.x па натаму.

Во однос на барањата за хардвер - секој модерен компјутер треба да може да го работи овој софтвер без никакви проблеми.

Заклучок

Генерално, ако барате лесно за користење, но моќно решение за менување глас во реално време, тогаш не гледајте подалеку од Clownish For TeamSpeak! Со својата огромна палета на вградени гласови плус можности за поддршка на приклучокот VST - навистина нема ништо друго слично на пазарот денес!

Па зошто да не го пробате денес? Преземете ја вашата бесплатна пробна верзија сега од нашата официјална веб-страница!

Целосни спецификации
Издавач Shark Labs
Страница на издавачи http://clownfish-translator.com/
Датум на издавање 2020-04-23
Датум на додавање 2020-04-23
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 1.66
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Teamspeak
Цена Free
Преземања неделно 96
Вкупно преземања 34579

Comments: