SpotFTP Password Recover

SpotFTP Password Recover 2.4.9

Опис

SpotFTP Password Recover: Крајниот софтвер за враќање на лозинката FTP

Дали сте уморни од заборавање на вашите FTP лозинки? Дали треба да пристапите до доверливите информации зачувани на вашиот компјутер, но не можете да ги запомните ингеренциите за најавување? Не гледајте подалеку од SpotFTP Password Recover, врвниот софтвер за враќање на лозинката FTP.

SpotFTP е моќна програма која обновува ftp кориснички имиња и лозинки за широк опсег на популарни FTP клиенти, вклучувајќи FileZilla, WS_FTP, Microsoft Expression Web FTP, Far ftp клиент, CuteFTP, FlashFXP ftp, DeluxeFTP, FFFTP, SecureFX ftp клиент, WebDrive, FTP Voyager и многу повеќе. Со SpotFTP на ваша страна, никогаш повеќе нема да треба да се грижите дали ќе го изгубите пристапот до вашите важни датотеки.

Но, што го издвојува SpotFTP од другите алатки за враќање на лозинката на пазарот? За почеток, тој може да се пофали со неверојатно лесен графички интерфејс кој им го олеснува навигацијата дури и на почетниците. Едноставно стартувајте ја програмата и оставете ја да ја направи својата магија – за неколку минути ќе ги имате сите ваши заборавени лозинки на дофат на раката.

Покрај леснотијата за користење и сеопфатното покривање на можностите за враќање на ингеренциите за најавување на популарните FTP клиенти, SpotFTP нуди и голем број напредни функции што го прават да се издвојува од толпата. На пример:

- Поддржува повеќе јазици, вклучувајќи англиски, француски, грчки, руски, турски

- Може да ги врати и корисничките имиња и лозинките истовремено

- Може да ги врати лозинките зачувани во различни формати како обичен текст или шифрирана

- Им овозможува на корисниците да ги зачуваат обновените ингеренциите за најавување како текст или HTML датотеки за идна референца

Без разлика дали сте ИТ професионалец кому му треба брз пристап до повеќе сметки на различни платформи или едноставно некој што сака мир на умот знаејќи дека нема да ги изгубат своите важни податоци поради заборавени детали за најавување – SpotFTP ве опфати.

Па зошто да чекаме? Преземете го SpotFTP денес и започнете со лесно враќање на изгубените лозинки!

Целосни спецификации
Издавач Nsasoft
Страница на издавачи http://www.nsauditor.com
Датум на издавање 2020-04-23
Датум на додавање 2020-04-23
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Мрежни алатки
Верзија 2.4.9
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 420

Comments: