SpotAuditor

SpotAuditor 5.3.5

Опис

SpotAuditor - конечното решение за враќање на лозинката

Во денешното дигитално доба, лозинките се суштински дел од нашиот секојдневен живот. Ние ги користиме за пристап до нашите сметки за е-пошта, профили на социјалните медиуми, онлајн банкарски услуги и многу повеќе. Сепак, со толку многу лозинки за запомнување, лесно е да ги заборавите или изгубите. Тоа е местото каде што доаѓа SpotAuditor - се-во-едно решение за враќање на лозинката што може да ви помогне да ги вратите сите ваши зачувани лозинки.

SpotAuditor е моќна софтверска алатка која може да ги врати лозинките зачувани во различни апликации и веб-прелистувачи како Google Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer, Firefox, Opera и Microsoft Office Outlook. Може да ги врати и лозинките за AOL, Google, Facebook MSN Yahoo и ICQ зачувани во Paltalk messenger MSN Hotmail лозинка Windows Live Messenger Windows Messenger Google Talk Google Desktop ICQ Trillian Miranda IM Camfrog Video Chat Easy Web Cam RnQ RDP VNC Total Commander SmartFTP Far ftp FileZilla IpSwitch Messenger IpSwitch IM сервер IpSwitch I-mail WS_FTP CuteFTP CoffeeCup Директен FTP FTP сега DeluxeFtp Microsoft Expression Web Ftp WinProxy Бирајте RAS VPN Internet Download Manager Outlook Express IE лозинки за автоматско комплетирање на полињата.

Со SpotAuditor можете лесно да ја вратите секоја изгубена или заборавена лозинка некогаш внесена во Internet Explorer. Софтверот има и алатка за откривање лозинка со ѕвездичка која ги открива лозинките зачувани зад ѕвездичките во текстуалните полиња за лозинка.

Една од најкорисните карактеристики на SpotAuditor е неговата способност да ги истражува сметките на Outlook Посетени URL-адреси Инсталирани програми и да започне да работи програми на локална машина или оддалечени компјутери. Ова значи дека можете брзо да ги најдете сите информации што ви се потребни без да мора рачно да пребарувате низ повеќе апликации.

Друга одлична карактеристика на SpotAuditor е неговата способност да ги брише несаканите записи од системското складирање заштитено. Ова осигурува дека вашиот компјутер останува безбеден со отстранување на сите чувствителни информации што можеби биле зачувани на него.

Ако ги заборавите вашите лозинки или треба да пристапите до некои доверливи информации зачувани на вашиот компјутер, тогаш SpotAuditor е совршено решение за вас. Може да ги зачувате преземените информации како Txt-датотека со разграничени јазичиња (.txt), CSV со запирка (.csv), работна книга на Excel (.xls), пристап до база на податоци (.mdb), веб-страница (.html) или податоци за XML (.xml) отпечатете ја датотеката или копирајте ја директно од програмскиот интерфејс.

SpotAuditor, исто така, им овозможува на корисниците да ја менуваат или бришат лозинката за советник за содржина на Internet Explorer од системскиот регистар, што го прави уште поразновиден кога се занимаваат со различни видови безбедносни прашања поврзани со активностите за прелистување на интернет.

Целокупниот Spot Auditor обезбедува сеопфатно решение за враќање на изгубените или заборавените лозинки на повеќе платформи, вклучувајќи веб-прелистувачи, клиенти за е-пошта, програми за инстант пораки FTP клиенти итн. моќните карактеристики се погрижуваат да не помине каменот кога барате изгубени податоци!

Клучни карактеристики:

- Вратете ги сите зачувани лозинки

- Истражете ги сметките на Outlook Посетени URL-адреси Инсталирани програми и стартувајте ги програмите за извршување

- Избришете ги несаканите записи од складиштето заштитено од системот

- Променете/избришете ги лозинките за советник за содржина на Internet Explorer

- Враќање на изгубена/заборавена лозинка за советник за содржината на Internet Explorer.

- Услужна алатка за откривање лозинка со ѕвездичка.

- Зачувајте ги добиените информации како Txt-датотека со разграничени јазичиња (.txt), CSV со запирка (.csv), работна книга на Excel (.xls), база на податоци за пристап (.mdb),

Веб-страница (.html) или датотека со XML податоци (.xml) печатење/копирање директно од програмскиот интерфејс.

Како заклучок, ако барате сигурен начин да ги вратите изгубените/заборавените ингеренциите за најавување на повеќе платформи, тогаш не гледајте подалеку од Spot Auditor! Со своите моќни карактеристики кориснички интерфејс и сеопфатна поддршка, оваа софтверска алатка има се што им е потребно и на почетниците кои сакаат брзи резултати без премногу мака, како и на напредните корисници на кои им е потребна поголема контрола врз процесот на обновување на податоците!

Преглед

Во случај да заборавите едно од вашите многубројни кориснички имиња и лозинки, SpotAuditor нуди можност да ги вратите тие информации. Но, исклучително нејасен кориснички интерфејс и пробно ограничување ни дадоа многу малку да работиме за време на нашите тестови.

Корисничкиот интерфејс на програмата на прв поглед изгледа доволно едноставен, но понатамошната проверка откри многу мала насока. Командите и опциите на менито се наоѓаат на врвот на прозорецот, а три секции подолу се резервирани за конфигурирање на информациите за ревизија. Не знаејќи каде да одиме прво, кликнавме на копчето Start Audit за да видиме што ќе се случи. Програмата генерираше URL-адреси за само неколку веб-страници, а неколку од нив беа непознати за нас. Нашите кориснички податоци беа откриени, но податоците за лозинката не се откриени во пробната верзија. Го посетивме вграденото мени „Помош“ за да се обидеме да дознаеме како да ги конфигурираме секциите „Информации за ревизија на домаќинот“ и „Режим за авторизација“, но тоа беше исто толку нејасно како и остатокот од програмата. Корисниците на почетниците ќе бидат изгубени со оваа програма, а дури и поискусните корисници можеби нема да добијат одговори доколку имаат прашања.

Иако постои врска што ве води до ЧПП на веб-страницата на издавачот, таа се занимаваше само со информации за регистрација. Покрај пробното ограничување, имате само 15 дена да ја пробате програмата, но препорачуваме да го искористите тоа време за да побарате пофункционална и подобро дизајнирана програма за враќање на лозинката.

Целосни спецификации
Издавач Nsasoft
Страница на издавачи http://www.nsauditor.com
Датум на издавање 2020-04-23
Датум на додавање 2020-04-23
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 5.3.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15149

Comments: