Auto Typer

Auto Typer 23.1

Опис

Auto Typer е моќен софтвер кој спаѓа во категоријата на комунални услуги и оперативни системи. Обезбедува автоматизиран начин за автоматско пишување на тастатурата со помош на конфигурабилни кратенки или копчиња на тастатурата. Со автоматско пишување, можете да автоматизирате пишување на долги зборови, да пополнувате формулари и автоматски да притискате копчиња на тастатурата, како што се Tab и Enter.

Ако се најдете дека постојано ги пишувате истите зборови или фрази одново и одново, тогаш Auto Typer е токму она што ви треба. Овој софтвер ви овозможува да конфигурирате онолку копчиња за кратенки колку што сакате автоматски да пишувате конфигуриран текст на вашата тастатура. Ова значи дека со само неколку кликнувања на копче, можете да автоматизирате повторено пишување зборови без да мора рачно да ги пишувате секој пат.

Една од најдобрите работи за Auto Typer е неговата леснотија на користење. Софтверот доаѓа со интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува користењето на секој без оглед на нивната техничка експертиза. За да започнете со Auto Typer, се што треба да направите е да го преземете од нашата веб-локација и да го инсталирате на вашиот компјутер.

Откако ќе се инсталира, едноставно стартувајте ја програмата и започнете со конфигурирање на вашите копчиња или кратенки. Можете да ги конфигурирате жешките копчиња да пишуваат долги URL-адреси или дури да конфигурирате долг повторен текст со копче. Дополнително, ако има одредени формулари што треба редовно да ги пополнувате, како што се формулари за најавување или формулари за регистрација, тогаш Auto Typer може да ви помогне да го автоматизирате овој процес со користење на автоматизација на Tab Key на тастатурата.

Друга одлична карактеристика на Auto Typer е неговата флексибилност кога станува збор за опциите за прилагодување. Можете да приспособите сè, од брзината со која се пишува текстот до тоа колку пати треба да се повтори пред да престанете.

Севкупно, ако повторливите задачи за пишување одземаат премногу време во вашиот секојдневен работен или личен живот, тогаш не гледајте подалеку од Auto Typer! Преземете го овој моќен софтвер денес и почнете да ги автоматизирате тие мачни задачи за да можете да се фокусирате на поважни работи!

Целосни спецификации
Издавач MurGee
Страница на издавачи https://www.murgee.com/
Датум на издавање 2020-04-23
Датум на додавање 2020-04-23
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за автоматизација
Верзија 23.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 114
Вкупно преземања 163661

Comments: