CGAPlay

CGAPlay 9.6

Опис

CGAPlay: Крајната платформа за уредување видео

Дали сте уморни од комплицираниот софтвер за уредување видео за кој се потребни часови за учење? Дали сакате едноставна и лесна за употреба платформа која може да ги претвори вашите слики и музика во неверојатен слајдшоу за анимација? Не гледајте подалеку од CGAPlay, оригиналната веб-апликација која го револуционизира светот на уредувањето видео.

Со CGAPlay, можете лесно да уредувате онлајн видеа на YouTube, да снимате видеа од вашиот телефон или веб камера и да создавате неверојатни анимации со само неколку кликања. Без разлика дали сте професионален видеограф или штотуку почнувате, CGAPlay го олеснува создавањето висококвалитетни видеа што ќе ја импресионираат вашата публика.

Една од најдобрите работи за CGAPlay е неговата едноставност. За разлика од другите софтвери за уредување видео за кои е потребна голема обука и техничко знаење, CGAPlay е дизајниран за секој да го користи. Со својот интуитивен интерфејс и кориснички карактеристики, дури и почетниците можат да создаваат видеа со професионален изглед за кратко време.

Но, не дозволувајте неговата едноставност да ве измами - CGAPlay е преполн со моќни функции кои ви дозволуваат да го приспособите секој аспект од вашето видео. Со преку 50 преодни специјални ефекти и сите замисливи опции за уредување на аудио и видео, нема ограничување за тоа што можете да направите со оваа неверојатна платформа.

И ако некогаш ви треба помош или имате прашања во врска со користењето на CGAPlay, нашиот пријателски тим за поддршка е секогаш тука да ви помогне. Ние веруваме во обезбедување на исклучителни услуги на клиентите и да се погрижиме нашите корисници да бидат целосно задоволни со нивното искуство.

Но, почекајте - има уште! Покрај тоа што е ултра лесна платформа за уредување видео, CGAPlay исто така функционира како визуелизатор за преноси на интернет радио и како читач на вести од URL-адреси на RSS feed. Ова значи дека без разлика дали креирате видеа или едноставно прелистувате на интернет, CGAPlay има по нешто за секого.

Па зошто да чекаме? Пробајте го CGAPLay денес и видете колку е лесно да се создадат прекрасни анимации од вашите слики и музички нумери. И запомнете - ако сте задоволни со нашиот производ, ве молиме кажете им на другите за тоа; ако не, кажете ни за да се подобриме!

Целосни спецификации
Издавач Ogena
Страница на издавачи
Датум на издавање 2016-07-21
Датум на додавање 2016-07-21
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 9.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 25

Comments: