EF Process Manager (64-bit)

EF Process Manager (64-bit) 20.07

Опис

Управувач со процеси EF (64-битен) - врвна алатка за управување со процесите на вашиот компјутер

Дали сте уморни од бавното работење на компјутерот или замрзнувањето? Дали сакате да знаете што се случува зад работната површина и кои процеси се извршуваат на вашиот компјутер? Ако е така, тогаш EF Process Manager (64-битен) е алатката што ја баравте.

EF Process Manager е моќна алатка која ви овозможува лесно да видите што се случува зад сцената на вашиот компјутер. Со оваа алатка, можете да ги видите сите модули што се вчитани или само оние што се користат од одреден процес. Вие ја имате контролата со EF Process Manager бидејќи ви овозможува нормално затворање или убивање на кој било процес кој работи, регистрирајте ги и одрегистрирате модули и обезбедува целосни информации за процесите и модулите.

Една од најдобрите карактеристики на EF Process Manager е неговата способност да прикажува кодови за грешки на Windows. Оваа функција може да биде неверојатно корисна кога решавате проблеми со вашиот компјутер. Дополнително, EF Process Manager ви овозможува да ги консултирате променливите на околината и да пребарувате модули на дискот.

Извезувањето информации од EF Process Manager е исто така лесно! Можете да ги извезете сите информации за понатамошна употреба во Excel или други програми.

EF Process Manager е дизајниран имајќи ја предвид леснотијата на користење. Со еден брз поглед на оваа алатка, ќе можете да видите се што се случува зад сцената на вашиот компјутер. Тоа е како да имате пропусница од зад сцената до вашиот сопствен систем!

Без разлика дали сте ИТ професионалец или само некој кој сака поголема контрола врз нивните компјутерски процеси, EF Process Manager има нешто за секого. Па зошто да чекаме? Преземете го EF Process Manager денес и преземете ја контролата врз вашиот систем!

Целосни спецификации
Издавач EFSoftware
Страница на издавачи http://www.efsoftware.com/mr/e.htm
Датум на издавање 2020-07-30
Датум на додавање 2020-07-30
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 20.07
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 246

Comments: