EF Process Manager Portable (64-bit)

EF Process Manager Portable (64-bit) 20.07

Опис

EF Process Manager Portable (64-битен) е моќен комунален софтвер кој спаѓа во категоријата Услужни и оперативни системи. Дизајниран е да им обезбеди на корисниците целосна контрола врз нивните компјутерски процеси и модули, овозможувајќи им лесно да ги следат и управуваат со сите активни апликации.

Со EF Process Manager Portable, можете лесно да видите што се случува зад работната површина. Можете да ги прегледате сите процеси кои моментално се извршуваат на вашиот компјутер, како и да ги видите сите модули што се вчитани или само оние што се користат од одреден процес. Ова ви дава целосна видливост на она што се случува на вашиот систем во секое време.

Една од клучните карактеристики на EF Process Manager Portable е неговата способност да ви даде целосна контрола над системските процеси. Како господар, имате моќ да затворите нормално или да го убиете кој било процес што се извршува со само неколку кликања. Ова ви овозможува да ги ослободите системските ресурси и да ги подобрите вкупните перформанси.

Покрај управувањето со процесите, EF Process Manager Portable исто така им дава на корисниците детални информации за секој процес и модул на нивниот систем. Можете да ги прегледате кодовите за грешки на Windows, да ги консултирате променливите на околината, да пребарувате модули на дискот, па дури и да извезувате информации за понатамошна употреба во Excel.

Генерално, EF Process Manager Portable е суштинска алатка за секој кој сака целосна контрола врз нивните компјутерски процеси и модули. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, лесно е да се види зошто овој софтвер стана задолжителен за многу корисници ширум светот.

Клучни карактеристики:

- Целосна видливост на сите процеси кои се извршуваат

- Погледнете ги сите вчитани модули или само оние што се користат во одреден процес

- Затворете нормално или убијте го кој било процес што работи

- Регистрирајте и одјавете ги модулите

- Детални информации за секој процес и модул

- Погледнете ги кодовите за грешки на Windows

- Консултирајте се со променливите на животната средина

- Пребарајте модули на дискот

- Извезете информации за понатамошна употреба во Excel

Придобивки:

1) Подобрени перформанси на системот: Со преносливиот EF Process Manager (64-битен), имате целосна контрола врз процесите на вашиот систем што значи дека можете да ослободите вредни ресурси кога е потребно, што резултира со подобрени вкупни перформанси.

2) Засилена безбедност: со целосна видливост на она што се случува зад вашиот десктоп екран преку следење на активните апликации/процеси/модули; станува полесно од кога било досега да се идентификуваат потенцијалните безбедносни закани пред тие да станат главни прашања.

3) Зголемена продуктивност: со брзи контроли за пристап достапни на вашите прсти; управувањето со повеќе задачи истовремено станува многу полесно од кога било досега, што резултира со зголемени нивоа на продуктивност во различни работни средини, како што се канцеларии/поставки во домот итн.

Заклучок:

EF Process Manager Portable (64-битен) е суштинска алатка за секој кој сака целосна контрола врз нивните компјутерски процеси/модули, истовремено обезбедувајќи оптимални нивоа на перформанси во секое време! Неговиот интуитивен интерфејс во комбинација со моќни карактеристики го прави еден од нашите врвни препораки меѓу софтверите за комунални услуги и оперативни системи достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач EFSoftware
Страница на издавачи http://www.efsoftware.com/mr/e.htm
Датум на издавање 2020-07-30
Датум на додавање 2020-07-30
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 20.07
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 214

Comments: