EF Process Manager Portable

EF Process Manager Portable 20.07

Опис

EF Process Manager Portable: Крајната алатка за управување со процесите на вашиот компјутер

Дали сте уморни да не знаете што се случува зад сцената на вашиот компјутер? Дали сакате да ја преземете контролата врз вашиот систем и лесно да управувате со неговите процеси? Не гледајте подалеку од EF Process Manager Portable, врвната алатка за управување со процесите на вашиот компјутер.

Како помошен софтвер во категоријата Utilities и оперативни системи, EF Process Manager Portable е дизајниран да ви даде целосна контрола врз сите процеси што се извршуваат на вашиот компјутер. Со оваа моќна алатка, можете лесно да видите што се случува зад работната површина и кои процеси се извршуваат на вашиот систем.

Но, тоа не е сè - EF Process Manager Portable исто така ви овозможува да ги видите сите модули што се вчитани или само оние што се користат од одреден процес. Вие сте одговорни за овој софтвер бидејќи ви овозможува нормално затворање или убивање на кој било процес кој работи, регистрирајте ги и одрегистрирате модули и обезбедува целосни информации за секој процес и модул.

Една од најкорисните карактеристики на EF Process Manager Portable е неговата способност да прикажува кодови за грешки на Windows. Ова значи дека ако нешто тргне наопаку со одреден процес или модул, можете брзо да го идентификувате проблемот и да преземете акција за да го поправите.

Покрај овие моќни карактеристики, EF Process Manager Portable исто така ви овозможува да ги консултирате променливите на околината и да пребарувате модули на дискот. И ако тоа не беше доволно, овој софтвер дури ви овозможува да извезувате информации за понатамошна употреба во Excel!

Со еден брз поглед на EF Process Manager Portable, станува јасно дека ова е алатката што ја баравте. Ви прикажува сè што се случува зад сцената на вашиот компјутер, така што ништо не останува скриено од очите. Ќе можете да ја преземете контролата како никогаш досега со овој моќен комунален софтвер.

Па зошто да чекаме? Преземете го EF Process Manager Portable денес и почнете да ја преземате контролата над вашиот компјутер како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач EFSoftware
Страница на издавачи http://www.efsoftware.com/mr/e.htm
Датум на издавање 2020-07-30
Датум на додавање 2020-07-30
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 20.07
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 171

Comments: