Video Joiner Expert

Video Joiner Expert 1.0

Опис

Експерт за видео Joiner - врвно решение за спојување видео

Дали сте уморни од користење на различни програми за спојување видеа со различни формати, големини и сооднос? Дали сакате разноврсна видео спојка која може да се справи со речиси сите видео формати и има многу излезни формати и излезни профили за Android, iPhone, iPod, PSP, XBOX, DVD? Не гледајте подалеку од експерт за видео Joiner.

Video Joiner Expert е моќен спојувач за MP4, AVI Joiner, MOV Joiner, VOB Joiner, WMV Joiner, WEBM Joiner и други видео формати. Тој е уникатен затоа што може да спои видеа кои имаат различни формати и големини на екранот додека го одржува оригиналниот сооднос. Со својот голем број на различни излезни формати и излезни профили, вклучувајќи профили за уреди со Android како Samsung Galaxy S10/S9/S8/Note 10/Note 9/Note 8/J7/J6/A50/A30/A20/A10/M40/M30/ M20/M10 итн., iPhone/iPad/iPod уреди како iPhone XS/XR/X/8/7/6s Plus/iPad Pro/iPad Air 2/iPad mini 4 итн., PSP/XBOX/DVD плеери како и H265 Поддршка за кодек за висококвалитетна компресија.

Сериското спојување на многу видеа никогаш не било полесно со Video Joiner Expert. Можете да користите списоци со текстуални датотеки или списоци со датотеки Excel или списоци со датотеки CSV за сериски приклучување на повеќе видеа одеднаш. Алтернативно, можете да ја внесете листата на видеа што треба да се приклучат директно во интерфејсот на апликацијата.

Со напредните функции на Video Joining Expert, како што се директно одредување на форматот на излезот, заедно со опциите за кодирање, како што се контрола на брзината на битови (CBR/VBR), нормализација на звукот (израмнување на јачината на звукот), мешање/замена на аудио записи од друг извор или додавање текстуални преклопувања на врвот на вашиот споени видео клипови; овој софтвер обезбедува се што е потребно за професионални резултати за само неколку минути!

Функцијата за бледнее/избледување им овозможува на корисниците да создаваат непречени транзиции помеѓу клиповите додека преклопувањето на сликите над нивните споени снимки додава дополнителен слој на креативност. Дополнително, кодирањето со две премини обезбедува оптимален квалитет без жртвување на брзината со пресметување на бит-стапки врз основа на саканата големина на датотеката.

Функцијата за ултрабрз преглед им овозможува на корисниците да го видат својот финален производ пред да го извезат во различни популарни видео кодеци како MP4/H264/H265/Xvid/DIVX итн., осигурувајќи се дека се задоволни со секој детал пред да го споделат онлајн или офлајн.

Апликацијата поддржува дејства со влечење и спуштање што ја прави лесна за употреба дури и за почетници кои никогаш претходно не користеле слична програма. На крајот, ако влезните видеа имаат потполно ист формат, тогаш е достапна опција која го прескокнува дополнителното кодирање што резултира со побрзо време на обработка во целина!

Повеќејазичната поддршка значи дека овој софтвер е преведен на повеќе од триесет и девет јазици, така што без разлика каде се наоѓате во светот, секогаш ќе има некој што го зборува вашиот јазик!

Како заклучок, ако барате се-во-едно решение кога станува збор за спојување на повеќе видео датотеки заедно, тогаш не гледајте подалеку од Експерт за видео придружување!

Целосни спецификации
Издавач 4dots Software
Страница на издавачи http://www.4dots-software.com/
Датум на издавање 2017-11-26
Датум на додавање 2017-11-26
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET 2.0
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments: