Messenger Message Deleter

Messenger Message Deleter 1.5.2

Windows / FBMessageCleaner / 18867 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од трошење часови бришејќи ги старите пораки на Facebook една по една? Не гледајте подалеку од Messenger Message Deleter, бесплатна екстензија на Google Chrome што го рационализира процесот на бришење пораки на Facebook.

Откако ќе се инсталира, Messenger Message Deleter додава копче десно од вашите пораки на Facebook. Со само еден клик, можете веднаш да избришете 10, 100 или дури 1000 пораки одеднаш - без прашања. Ова е огромна заштеда на време за секој кој треба брзо и ефикасно да го исчисти своето сандаче.

За да го користите Messenger Message Deleter, едноставно одете до вашите пораки на Facebook и кликнете на иконата „FB Message cleaner“. Од таму, изберете го бројот на пораки што сакате да ги избришете со еден клик. Важно е да се напомене дека бришењето на пораката не може да се врати, затоа бидете внимателни кога ја користите оваа алатка.

Покрај своите можности за заштеда на време, Messenger Message Deleter нуди и мир на умот за оние кои се загрижени за приватноста и безбедноста на платформите на социјалните медиуми. Со брзо бришење на старите разговори и пораки од вашата сметка, можете да го намалите ризикот чувствителните информации да паднат во погрешни раце.

Севкупно, ако барате лесен начин да го исчистите вашето сандаче на Facebook и да ја подобрите вашата онлајн безбедност во исто време, не гледајте подалеку од Messenger Message Deleter. Пробајте го денес и видете колку време може да ви заштеди!

Целосни спецификации
Издавач FBMessageCleaner
Страница на издавачи http://www.fbmessagecleaner.com
Датум на издавање 2020-04-27
Датум на додавање 2020-04-27
Категорија Прелистувачи
Под категорија Екстензии на Chrome
Верзија 1.5.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Any chrome browser running on desktop can support the extension.
Цена Free
Преземања неделно 61
Вкупно преземања 18867

Comments: