Sound Forge Audio Studio 14

Sound Forge Audio Studio 14 14

Windows / Magix Software / 207738 / Целосни спецификации
Опис

Sound Forge Audio Studio 14 е моќен MP3 и аудио софтвер кој обезбедува сеопфатни алатки и функции за уредување аудио од секаков вид. Без разлика дали сте професионален музичар, подкастер или само некој што сака да копнее со звукот, овој софтвер има се што ви треба за да креирате висококвалитетни аудио снимки.

Со Sound Forge Audio Studio 14, можете да снимате, уредувате и произведувате подкасти до 32-битни/384 kHz студиски квалитет. Ова значи дека вашите снимки ќе го имаат истото ниво на јасност и детали како оние произведени во професионални студиа за снимање. Можете исто така да мешате и уредувате музика со широк опсег на професионални аудио ефекти, вклучувајќи EQ, реверб, одложување, рефрен и многу повеќе.

Една од истакнатите карактеристики на Sound Forge Audio Studio 14 е неговата флексибилна и динамична алатка за настани. Оваа алатка ви овозможува да сечете аудио и да уредувате исечоци и вкрстени делови во секое време за време на процесот на уредување. Ова значи дека можете да правите промени во лет без да треба да започнете од почеток.

Друга одлична карактеристика на Sound Forge Audio Studio 14 е неговата способност да уредува аудио датотеки со најмногу шест канали. Ова ви овозможува да произведувате експанзивни снимки од 5.1 сараунд звук што се совршени за филмови или други мултимедијални проекти.

Ако имате стари винили или ленти кои сакате да ги претворите во дигитален формат, Sound Forge Audio Studio 14 ви го врати грбот. Софтверот е опремен со низа професионални алатки за реставрација кои ви дозволуваат да ги поправите снимките со низок квалитет за да звучат повторно како нови.

Конечно, ако сакате вашите песни или аудио снимки навистина да се истакнат на интернет или на ЦД, Sound Forge Audio Studio 14 нуди моќни ефекти за мастеринг што ви овозможуваат да ги подобрите вашите песни на начини што досега не биле возможни. Од прилагодувања на EQ до поставки за компресија и повеќе - овој софтвер има сè што е потребно за создавање на полирани финални производи подготвени за дистрибуција.

Сите овие функции се достапни на приспособлив кориснички интерфејс со четири поставки за нијанси кои можат да се изберат – што им овозможува на корисниците на сите нивоа (почетнички до напредни) лесно да започнат брзо, додека сепак обезбедуваат доволно флексибилност додека нивните вештини растат со текот на времето.

Како заклучок: ако висококвалитетното снимање/монтажа на звук е важно во вашата работа (или игра), тогаш не гледајте подалеку од Sound Forge Audio Studio 14! Со својот сеопфатен сет на алатки/функционалности дизајнирани специјално за потребите на категоријата MP3 и аудио софтвер - сигурно не само што ги исполнува, туку и ги надминува очекувањата!

Целосни спецификации
Издавач Magix Software
Страница на издавачи http://www.magix.com
Датум на издавање 2020-04-27
Датум на додавање 2020-04-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 14
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 40
Вкупно преземања 207738

Comments: