Honestech VHS to DVD

Honestech VHS to DVD 9.0 Deluxe

Windows / Honest Technology / 37180 / Целосни спецификации
Опис

Honestech VHS to DVD е моќен видео софтвер кој ви овозможува да снимате и уредувате видео со висока дефиниција од HDV камерите. Со поддршка за резолуција до 1920x1080, оваа апликација е совршена за сите кои сакаат да создаваат видеа со професионален квалитет.

Една од истакнатите карактеристики на Honestech VHS на DVD е неговата способност да додава различни ефекти. Без разлика дали барате едноставна корекција на боја или сакате да додадете сложени визуелни ефекти, овој софтвер има се што ви треба. Создавачот на мени нуди многу различни ефекти и филтри на екранот и ви овозможува лесно да креирате свои менија.

Покрај неговите можности за уредување видео, Honestech VHS во DVD исто така ви овозможува да конвертирате касети и LP записи во WMA (Windows Media Audio) и аудио ЦД-а. Ова им олеснува на секој со стари ленти или плочи што лежат низ куќата да ја дигитализира својата колекција и да ужива во својата омилена музика на модерни уреди.

Севкупно, Honestech VHS на DVD е одличен избор за секој што бара сеопфатно решение за уредување видео кое вклучува и можности за аудио конверзија. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, овој софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби кога станува збор за создавање висококвалитетни видеа.

Целосни спецификации
Издавач Honest Technology
Страница на издавачи http://www.honestech.com/
Датум на издавање 2020-04-27
Датум на додавање 2020-04-27
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 9.0 Deluxe
Барања за ОС Windows XP/Vista/7/8/10
Барања DirectX 9.0 or higher and Windows Media Player 6.4 (or higher).
Цена $69.99
Преземања неделно 134
Вкупно преземања 37180

Comments: