SpotOutlook Password Recovery

SpotOutlook Password Recovery 1.2.7

Опис

SpotOutlook Password Recovery е моќен безбедносен софтвер кој е дизајниран да ви помогне да ги вратите лозинките на Microsoft Office Outlook. Овој софтвер е совршен за секој кој ја заборавил лозинката или има потреба да пристапи до сметка за која повеќе ја нема лозинката.

Со SpotOutlook Password Recovery, можете лесно да ги вратите лозинките за сите верзии на Outlook. Без разлика дали користите Outlook 2000, 2003, 2007, 2010 или која било друга верзија на популарниот клиент за е-пошта, овој софтвер ве опфати.

Една од најдобрите работи за враќање на лозинката на SpotOutlook е неговата леснотија на користење. Софтверот доаѓа со кориснички графички интерфејс што го олеснува навигацијата и користењето, дури и ако не сте познавачи на технологијата. Не ви се потребни никакви посебни вештини или знаење за да ја користите оваа алатка - едноставно следете ги упатствата на екранот и оставете ја да ја заврши својата работа.

Друга одлична карактеристика на SpotOutlook Password Recovery е неговиот лесен дизајн. За разлика од другите алатки за враќање на лозинката кои можат да бидат обемни и да ги забават перформансите на вашиот компјутер, овој софтвер работи непречено во заднина без да зазема премногу простор на вашиот хард диск.

Па, како функционира SpotOutlook Password Recovery? Софтверот користи напредни алгоритми за дешифрирање на лозинките складирани од Microsoft Office Outlook. Го скенира регистарот на вашиот компјутер и ги извлекува сите релевантни информации поврзани со вашите сметки за е-пошта, вклучувајќи кориснички имиња и лозинки.

Откако ќе ги пронајде сите потребни податоци, SpotOutlook Password Recovery ќе прикаже список со сите обновени лозинки во лесен за читање формат. Потоа можете да ги копирате овие лозинки во текстуална датотека или таблата со исечоци за да можете лесно да им пристапите секогаш кога е потребно.

Генерално, ако барате сигурен и ефикасен начин за враќање на лозинките на Microsoft Office Outlook, тогаш не гледајте подалеку од Обнова на лозинката SpotOutlook. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, овој безбедносен софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби кога станува збор за враќање на изгубените или заборавените акредитации на сметката за е-пошта.

Целосни спецификации
Издавач Nsasoft
Страница на издавачи http://www.nsauditor.com
Датум на издавање 2020-04-27
Датум на додавање 2020-04-27
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.2.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 329

Comments: