Businesscard Genie

Businesscard Genie 3.0

Windows / Businesscard Genie / 26539 / Целосни спецификации
Опис

Businesscard Genie е моќен и лесен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да креирате прекрасни визит-картички за само неколку минути. Без разлика дали сте претприемач, хонорарец или сопственик на мал бизнис, овој софтвер може да ви помогне да дизајнирате визит-картички со професионален изглед без претходно познавање на компјутер.

Со Businesscard Genie, можете да изберете од над 1000 претходно дизајнирани шаблони кои се веќе достапни во системот. Овие шаблони покриваат широк опсег на индустрии и професии, така што лесно можете да најдете некој што одговара на вашите потреби. Дополнително, ако имате своја слика за заднина или лого што сакате да ги користите на вашата картичка, едноставно поставете ги во системот и приспособете ги по потреба.

Една од најдобрите карактеристики на Businesscard Genie е нејзиниот целосно автоматски дизајнер на шаблони. Ова значи дека сè што треба да направите е да ги внесете вашите информации во системот и да му дозволите да го направи останатото. Софтверот автоматски ќе генерира висококвалитетен дизајн за вашата визит-картичка врз основа на дадените информации.

Откако вашиот дизајн е завршен, Businesscard Genie го олеснува прегледувањето и дотерувањето додека не сте целосно задоволни со финалниот производ. Со само еден клик на копче, софтверот ќе генерира доказ е-пошта од нивниот сервер за да можете точно да видите како ќе изгледа вашиот готов производ пред да го печатите.

Кога сè изгледа совршено и подготвено за печатење дома или на работа со формат на PDF-датотека од 300 DPI кој обезбедува висококвалитетно печатење секој пат! Не треба да се грижите дали ќе поминете низ повеќе кругови на ревизии или ќе трошите часови обидувајќи се да постигнете сè како што треба - Businesscard Genie се грижи за сите овие детали за вас!

Покрај неговата леснотија на користење и автоматска карактеристика за дизајнер на шаблони, Businesscard Genie нуди и достапни опции за цени за корисници кои сакаат повеќе од само основни шаблони. На пример: Ако корисниците сакаат датотеки без реклами, тие треба да платат само 5 долари за 10 шаблони што е одлична вредност со оглед на тоа колку време заштедуваат со користење на овој софтвер!

Севкупно, ако барате лесна за употреба алатка за графички дизајн специјално дизајнирана за брзо креирање визит-картички со професионален изглед, тогаш не гледајте подалеку од Businesscard Genie! Совршено е без разлика дали започнувате како претприемач или водите воспоставен мал бизнис - секој што сака картички со одличен изглед треба сериозно да размисли за оваа програма!

Целосни спецификации
Издавач Businesscard Genie
Страница на издавачи https://www.businesscardgenie.com
Датум на издавање 2020-04-27
Датум на додавање 2020-04-27
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за објавување работна површина
Верзија 3.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 26539

Comments: