SpotDialup Password Recover

SpotDialup Password Recover 1.6.8

Опис

SpotDialup Password Recover е моќен безбедносен софтвер кој им помага на корисниците да ги повратат изгубените или заборавените лозинки за пристап до dial-up, Интернет и виртуелна приватна мрежа (VPN). Со своите напредни алгоритми за враќање на лозинката, SpotDialup Password Recover може брзо и лесно да ги врати акредитивите за најавување за различни мрежни врски.

Без разлика дали сте домашен корисник или деловен професионалец, SpotDialup Password Recover е суштинска алатка за секој кој треба да управува со повеќе мрежни врски. Со својот интуитивен интерфејс и лесни за користење функции, овој софтвер го олеснува прегледувањето и враќањето на лозинките за сите ваши врски со dial-up, интернет и VPN.

Една од клучните придобивки од користењето на SpotDialup Password Recover е тоа што им обезбедува на корисниците детални информации за својствата на нивната мрежна конекција. Ова вклучува имиња на конекции, домени, телефонски броеви или IP адреси. Со пристап до овие информации, корисниците можат подобро да ги разберат нивните мрежни поставки и да ги решат проблемите што може да се појават.

Друга одлична карактеристика на SpotDialup Password Recover е неговата способност да ги наброи сите достапни најавувања на вашиот систем. Ова значи дека можете брзо да видите кои сметки моментално се активни на вашиот компјутер или уред. Дополнително, софтверот ви овозможува да зачувате обновени лозинки во различни формати како што се TXT-датотеки или HTML извештаи.

SpotDialup Password Recover нуди и неколку опции за прилагодување кои им овозможуваат на корисниците да ја прилагодат функционалноста на софтверот на нивните специфични потреби. На пример, можете да изберете кои типови на лозинки сакате софтверот да ги обнови (на пр., само dial-up), да поставувате сопствени филтри врз основа на специфични критериуми (на пр., должина на лозинката) и многу повеќе.

Севкупно, ако барате доверливо безбедносно софтверско решение кое може да ви помогне поефикасно да управувате со вашите мрежни врски, истовремено обезбедувајќи силни можности за враќање на лозинката - тогаш не гледајте подалеку од SpotDialup Password Recover!

Целосни спецификации
Издавач Nsasoft
Страница на издавачи http://www.nsauditor.com
Датум на издавање 2020-04-28
Датум на додавање 2020-04-28
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.6.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1942

Comments: