Symantec Virus Definitions & Security Updates (32-bit)

Symantec Virus Definitions & Security Updates (32-bit) 220428b

Windows / NortonLifeLock / 8402404 / Целосни спецификации
Опис

Symantec Virus Definitions & Security Updates (32-битни) е моќен безбедносен софтвер кој ги обезбедува најновите дефиниции за вируси и безбедносни ажурирања за антивирусниот софтвер Symantec. Овој софтвер е дизајниран да поддржува Symantec Endpoint Protection 14.0 и понови верзии, осигурувајќи дека вашиот компјутер е заштитен од најновите закани.

Со Symantec Virus Definitions & Security Updates (32-битни), можете да бидете сигурни дека вашиот компјутер е заштитен од вируси, шпионски софтвер, малициозен софтвер и други онлајн закани. Софтверот обезбедува заштита во реално време од овие закани со постојано ажурирање на неговите дефиниции за вируси и безбедносни ажурирања.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност автоматски да се ажурира со најновите дефиниции за вируси и безбедносни ажурирања. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно ажурирање на вашиот антивирусен софтвер секогаш кога ќе се појави нова закана.

Покрај обезбедувањето заштита во реално време од онлајн закани, Symantec Virus Definitions & Security Updates (32-битни) нуди и напредни функции како што се проактивно откривање закани и автоматско отстранување на заразените датотеки. Овие карактеристики осигуруваат дека вашиот компјутер останува безбеден од сите видови онлајн закани.

Друга важна карактеристика на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и лесен за навигација, што им го олеснува инсталирањето и користењето на софтверот дури и за почетниците без никакви тешкотии.

Генерално, ако барате сигурно безбедносно решение за вашиот компјутер или мрежа, тогаш Symantec Virus Definitions & Security Updates (32-битни) треба да бидат на врвот на вашата листа. Со своите напредни функции, леснотија на користење и постојани ажурирања, овој софтвер обезбедува сеопфатна заштита од сите видови онлајн закани.

Целосни спецификации
Издавач NortonLifeLock
Страница на издавачи https://www.nortonlifelock.com/
Датум на издавање 2020-04-28
Датум на додавање 2020-04-28
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 220428b
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 24
Вкупно преземања 8402404

Comments: