Symantec Virus Definitions & Security Updates (64-bit)

Symantec Virus Definitions & Security Updates (64-bit) 220428b

Опис

Symantec Virus Definitions & Security Updates (64-битни) е моќен безбедносен софтвер кој ви помага да останете заштитени од најновите закани и малициозен софтвер. Дизајниран е да работи само со Symantec Endpoint Protection 14.0 и понова верзија или само со 64-битен оперативен систем, осигурувајќи дека вашиот систем останува безбеден во секое време.

Со овој софтвер, можете да бидете сигурни дека вашиот компјутер е заштитен од најновите вируси, шпионски софтвер и други малициозни програми. Обезбедува заштита во реално време од закани со постојано ажурирање на неговите дефиниции за вируси и безбедносна содржина.

Една од клучните карактеристики на Symantec Virus Definitions & Security Updates (64-битни) е неговата способност автоматски да се ажурира со најновите безбедносни содржини. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно ажурирање на вашиот антивирусен софтвер секогаш кога ќе се појави нова закана.

Покрај обезбедувањето заштита во реално време од малициозен софтвер, овој софтвер нуди и напредни функции како што се заштита од мрежни закани, спречување на упади и заштита на заштитен ѕид. Овие карактеристики помагаат да се осигурате дека вашиот систем останува безбеден дури и кога е поврзан на јавни мрежи или други потенцијално ризични средини.

Друга придобивка од користењето на Symantec Virus Definitions & Security Updates (64-битни) е неговата леснотија на користење. Софтверот има едноставен интерфејс што им олеснува на корисниците од сите нивоа на вештини да се движат и да ги конфигурираат поставките според нивните преференции.

Генерално, ако барате сигурно антивирусно решение кое обезбедува сеопфатна заштита од најновите закани и малициозен софтвер, тогаш дефинитивно вреди да се размисли за дефиниции и безбедносни ажурирања за вируси на Symantec (64-битни). Со своите напредни функции и автоматски ажурирања, тој е одличен избор за секој кој сака мир на умот кога станува збор за безбедноста на интернет.

Клучни карактеристики:

- Откривање на вируси во реално време

- Автоматски ажурирања со најновите безбедносни содржини

- Заштита од мрежна закана

- Спречување на упад

- Заштита на заштитен ѕид

- Едноставен кориснички интерфејс

Системски барања:

За да користите Symantec Virus Definitions & Security Updates (64-битни), мора да имате инсталирано една од следниве верзии на Symantec антивирусен софтвер на вашиот компјутер:

- Symantec Endpoint Protection 14.0 или понова верзија

- Само 64-битен ОС

Покрај тоа, вашиот компјутер мора да ги исполнува овие минимални барања:

- Windows оперативен систем: Windows Vista SP2 или понова верзија; Windows Server 2008 SP2 или понова верзија; Windows Server 2008 R2 SP1 или понова верзија; Windows Server 2012; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2016 година.

- Процесор: процесор компатибилен со Intel Pentium III или повисок.

- RAM меморија: најмалку 256 MB.

- Простор на хард дискот: Најмалку 600 MB слободен простор на хард дискот.

Заклучок:

Symantec Virus Definitions & Security Updates (64-битни) е суштинска алатка за секој кој сака сеопфатна онлајн безбедност без да се грижи за рачно ажурирање на својот антивирусен софтвер секогаш кога ќе се појави нова закана. Со своите способности за откривање вируси во реално време и автоматско ажурирање со најновата безбедносна содржина, овој софтвер обезбедува мир на умот кога станува збор за заштита на вашиот компјутер од напади на малициозен софтвер.

Без разлика дали користите јавни Wi-Fi мрежи или едноставно прелистувате онлајн од дома, ова моќно антивирусно решение гарантира дека вашиот систем останува безбеден во секое време со обезбедување заштита на мрежни закани, како и спречување на упади и можности за заштитен ѕид.

Значи, ако сакате сигурна онлајн безбедност без никаква мака - не гледајте подалеку од Дефиниции и безбедносни ажурирања за вируси Symantec (64-битни).

Целосни спецификации
Издавач Broadcom
Страница на издавачи http://www.broadcom.com/index.php
Датум на издавање 2020-04-28
Датум на додавање 2020-04-28
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 220428b
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 68
Вкупно преземања 60521

Comments: