YouTube Movie Downloader

YouTube Movie Downloader 3.3.1.2

Windows / Reezaa Media / 160627 / Целосни спецификации
Опис

YouTube Movie Downloader е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да ги преземете вашите омилени филмови од YouTube и да ги конвертирате во различни формати како MP3, AVI, WMV, MOV, MP4, 3GP. Со овој софтвер, можете лесно да преземате милиони филмови од YouTube и да ги гледате на вашиот iPod, MP3 плеер или дури и на вашиот компјутер.

Софтверот е дизајниран со кориснички интерфејс што го прави лесен за секој да го користи. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за да го користите овој софтвер. Сè што треба да направите е да го копирате URL-то на видеото што сакате да го преземете од YouTube и да го залепите во софтверот. Софтверот автоматски ќе започне со преземање на видеото во формат по ваш избор.

Една од најдобрите работи за YouTube Movie Downloader е неговата способност да конвертира видеа во различни формати. Ова значи дека можете да ги гледате вашите омилени филмови на кој било уред без да се грижите за проблеми со компатибилноста. Без разлика дали сакате да гледате филм на вашиот iPod или iPhone или да го репродуцирате на вашиот компјутер или лаптоп, овој софтвер ве покрива.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата брзина. Презема видеа со молскавична брзина за да не мора да чекате со часови за да заврши преземањето на еден филм. Можете исто така да преземате повеќе видеа одеднаш што заштедува време и напор.

YouTube Movie Downloader доаѓа и со вграден медиа плеер кој ви овозможува да ги прегледате преземените видеа пред да ги конвертирате во различни формати. Оваа функција гарантира дека сите преземени видеа се со висок квалитет пред да се претворат во други формати.

Софтверот, исто така, поддржува сериска обработка, што значи дека корисниците можат да редат повеќе преземања одеднаш без да мора рачно да го стартуваат секое поединечно.

Дополнително, YouTube Movie Downloader има функција за автоматско ажурирање што гарантира дека корисниците секогаш имаат пристап до најновата верзија на софтверот со сите негови непроменети функции.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за преземање и конвертирање филмови на YouTube, тогаш не гледајте подалеку од YouTube Movie Downloader!

Целосни спецификации
Издавач Reezaa Media
Страница на издавачи http://www.reezaa.com
Датум на издавање 2020-04-28
Датум на додавање 2020-04-28
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 3.3.1.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 347
Вкупно преземања 160627

Comments: