AnyMP4 Audio Converter

AnyMP4 Audio Converter 7.2.22

Windows / AnyMP4 Studio / 1027 / Целосни спецификации
Опис

AnyMP4 Audio Converter е моќен софтвер кој ви овозможува да конвертирате кој било аудио формат во други популарни формати како MP3, FLAC, WAV, M4A, WMA, AAC, ALAC, AC3, AIFF и AMR. Не само тоа, туку исто така ви овозможува да извлечете аудио од видео датотеки како MP4, MOV, MKV и многу повеќе. Овој софтвер е совршен за оние кои сакаат да уживаат во својата омилена музика на повеќе преносливи уреди како iPhone XS/XS Max/XR/X/8/8 Plus/7/7 Plus/6s/6s Plus/6/6 Plus/SE/ 5s/5c и iPad Air.

Со корисничкиот интерфејс на AnyMP4 Audio Converter и функциите лесни за употреба, секој може да ги конвертира своите аудио датотеки со само неколку кликања. Софтверот поддржува различни преносливи уреди, вклучувајќи iPod и iPad, како и паметни телефони Samsung Galaxy S6 или Note 5. Поддржува и HTC One M8 и Sony Z2 телефони заедно со таблетите Google Nexus 7.

Една од клучните карактеристики на овој неверојатен аудио конвертор е неговата способност да ја прилагоди излезната датотека според вашите преференции. Можете да ја намалите должината на вашето аудио со поставување на времето за почеток и крај или да споите повеќе аудиодатотеки во една датотека. Дополнително, можете да ги приспособите поставките на енкодерот, како што се каналите за брзина на примерок и брзината на битови.

Друга одлична карактеристика на AnyMP4 Audio Converter е неговата способност да конвертира повеќе од една аудио/видео датотека одеднаш, што на корисниците им заштедува многу време, особено кога се работи со големи количини на податоци.

Севкупниот AnyMP4 Audio Converter е одличен избор за секој кој бара лесна за употреба, но моќна алатка која може да се справи со сите нивни потреби за конверзија на аудио. Без разлика дали сакате да ги конвертирате вашите омилени песни во различни формати или да извлечете аудио од видеата, овој софтвер ве опфати!

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2020-08-18
Датум на додавање 2020-08-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 7.2.22
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1027

Comments: