Duplicate Music Remover Free

Duplicate Music Remover Free 2.3

Опис

Duplicate Music Remover Free е моќен и ефикасен софтвер кој ви помага да отстраните дупликат музички датотеки од тврдиот диск на вашиот компјутер или лаптоп. Оваа мала и брза програма е дизајнирана специјално за корисници кои се заинтересирани за музика, бидејќи тие обично имаат голем број аудио датотеки складирани на нивниот компјутер. Со оваа алатка, можете лесно да ги најдете и избришете сите дупликати музички датотеки на вашиот систем, заштедувајќи ви време и напор.

Алатката е многу лесна за употреба, дури и за почетници корисници на компјутер. Таа генерира листа на сите дупликати кои се на локација одредена од корисникот, овозможувајќи ви да ги изберете оние од кои сакате да се ослободите. Откако ќе го изберете, едноставно дајте ѝ на програмата команда да ги избрише. Процесот е брз и ефикасен и трае само неколку минути наместо многу часови.

Една од значајните предности на оваа алатка е нејзината способност да пребарува не само апсолутно идентични музички композиции туку и слични музички ознаки како што се насловот на песната, името на изведувачот или името на албумот. Оваа функција осигурува дека ниту една дупликатна датотека не останува незабележана од софтверот.

Друга одлична карактеристика на Duplicate Music Remover Free е неговата способност да ја одреди минималната и максималната големина потребна за дупликат музички датотеки. Ова значи дека ако имате повеќе верзии на иста песна со различни битови или големини на датотеки, оваа алатка ќе ви помогне брзо да ги идентификувате.

Дополнително, ако користите iTunes како примарен медиа плеер на тврдиот диск на вашиот компјутер или лаптоп, Duplicate Music Remover Free може да бара и дупликати во вашата iTunes библиотека.

Целокупниот бесплатен Duplicate Music Remover нуди одлично решение за секој што сака брзо и ефикасно да ја исчисти својата аудио колекција без да троши часови рачно да пребарува низ нивните датотеки.

Клучни карактеристики:

- Брзо ги отстранува сите дупликати музички датотеки

- Лесен за користење интерфејс

- Пребарува не само идентични музички композиции туку и слични ознаки

- Овозможува одредување минимална/максимална големина потребна за дупликати

- Може да пребарува во библиотеката на iTunes

Системски барања:

Duplicate Music Remover Free работи на Windows 10/8/7/Vista/XP (32-битни и 64-битни) оперативни системи со најмалку 512 MB RAM.

Заклучок:

Како заклучок, Duplicate Music Remover Free обезбедува одлично решение за секој што сака да ја исчисти својата аудио колекција брзо и ефикасно без да троши часови рачно пребарувајќи низ нивните датотеки. Едноставниот интерфејс на софтверот го прави лесен за користење дури и од почетниците корисници на компјутер. Способноста да се специфицира минималната/максималната големина потребна за дупликатите гарантира дека софтверот нема да остане незабележано од датотеката. Дополнително, софтверот може да пребарува во библиотеката на iTunes што го прави поудобно. Дефинитивно вреди да се проба!

Целосни спецификации
Издавач ManyProg
Страница на издавачи http://manyprog.com
Датум на издавање 2020-10-02
Датум на додавање 2020-09-03
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 2.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 651

Comments: