PDF Task Killer

PDF Task Killer 1.4

Windows / Cristoforo Bonissone / 5 / Целосни спецификации
Опис

PDF Task Killer е моќен комунален софтвер кој спаѓа во категоријата на комунални услуги и оперативни системи. Тој е дизајниран да им помогне на корисниците да ги поправат проблемите со Adobe Acrobat Reader со извршување на едноставно убиство на процесите на Acrobat. Овој бесплатен софтвер работи само на 64-битни верзии на Microsoft Windows и не бара инсталација.

Ако сте некој што често користи Adobe Acrobat Reader, можеби сте доживеале ситуации кога програмата се замрзнува или неочекувано се урива. Ова може да биде фрустрирачко, особено ако работите на важен документ или проект. PDF Task Killer е корисен во такви ситуации бидејќи помага брзо да се ресетираат и поправат работите.

Една од најдобрите работи за PDF Task Killer е неговата едноставност. Софтверот има директен интерфејс што им олеснува на корисниците да се движат и ефективно да го користат. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за да ја користите оваа алатка; се што треба да направите е да го лансирате, а тој ќе се погрижи за останатото.

Друга одлична карактеристика на PDF Task Killer е неговата брзина. Софтверот врши брзо уништување на процесите на Acrobat, што значи дека вашите системски ресурси нема да бидат врзани долги периоди додека чекате програмата да одговори или да се затвори правилно.

PDF Task Killer нуди и одлична компатибилност со различни верзии на Adobe Acrobat Reader, што го прави идеален избор за секој кој редовно ја користи оваа програма. Без разлика дали користите постара или најнова верзија, оваа алатка ќе работи беспрекорно без никакви проблеми.

Едно нешто што вреди да се забележи за PDF Task Killer е дека работи само на 64-битни верзии на Microsoft Windows; затоа, ако вашиот систем работи на различен тип на оперативен систем, оваа алатка можеби не е соодветна за вас.

Како заклучок, ако барате сигурен и ефикасен начин да ги решите проблемите со Adobe Acrobat Reader брзо и лесно без да инсталирате ништо ново на вашиот компјутер - тогаш не гледајте подалеку од PDF Task Killer! Со својот едноставен интерфејс и можностите за брзи перформанси во комбинација со одличната компатибилност со различни верзии на популарната апликација за читање на Adobe - навистина нема ништо друго таму како оваа практична мала алатка!

Целосни спецификации
Издавач Cristoforo Bonissone
Страница на издавачи https://www.dacris.it/pdfkill
Датум на издавање 2020-05-04
Датум на додавање 2020-05-04
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 1.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5

Comments: