BurnAware Professional

BurnAware Professional 13.8

Опис

BurnAware Professional: Врвен софтвер за горење за сите ваши потреби

Дали барате сигурен и лесен за користење софтвер за снимање што може да се справи со сите ваши дигитални датотеки? Не гледајте подалеку од BurnAware Professional. Овој полноправен софтвер е дизајниран да ви помогне да пишувате сите видови датотеки, вклучувајќи дигитални фотографии, слики, архиви, документи, музика и видеа на ЦД-а, ДВД-а и Blu-ray-дискови.

Со BurnAware Professional, можете лесно да креирате дискови за подигнување или повеќе сесии. Можете исто така да креирате висококвалитетни аудио ЦД-а и видео ДВД-а кои се совршени за споделување со пријателите и семејството. Дополнително, софтверот ви овозможува да правите и снимате ISO слики без напор.

Една од најзабележливите карактеристики на BurnAware Professional е неговиот кориснички интерфејс. Чист е, ефикасен и лесен за употреба. Покрај тоа, тој поддржува повеќе јазици, така што корисниците од различни делови на светот можат да го користат без никакви тешкотии.

Друга придобивка од користењето на BurnAware Professional е неговата поддршка за монитори со висок DPI. Ова значи дека дури и ако имате голем монитор со поставки за висока резолуција, софтверот сепак ќе изгледа одлично на вашиот екран без никакво изобличување или заматување.

Понатаму, BurnAware Professional има мала употреба на процесорот што значи дека нема да го забави вашиот компјутер додека снимате дискови. Самиот процес на согорување е многу стабилен што гарантира дека вашите податоци ќе бидат правилно напишани секој пат.

BurnAware Professional го поддржува најновиот оперативен систем - Windows 10 - како и секоја верзија почнувајќи од Windows XP (32-битна или 64-битна). Ова го прави идеален избор за корисници кои имаат постари компјутери, но сепак сакаат да користат модерен софтвер.

Во прилог на стандардните опции како што се креирање дискови со податоци или аудио ЦД/ДВД-а; BurnAware нуди многу напредни опции како што се поставки за BOOT (за подигање медиуми), партиционирање и верзии UDF (за компатибилност), ISO нивоа и ограничувања (за безбедност), избор на сесија (за да додадете повеќе податоци подоцна), CD-текст за песна и диск информации; бајт по бајт верификација (за да се обезбеди точност) директно копирање помеѓу дискови; диск кој се протега низ повеќе дискови итн., што го прави еден од најразновидните алатки за снимање достапни денес!

Севкупно, Burnaware Professional обезбедува одлично решение кога станува збор за пишување податоци на оптички медиуми како што се ЦД, ДВД и Blu-ray дискови. Нуди широк спектар на функции, вклучувајќи поддршка за различни формати на датотеки, повеќејазичен интерфејс, дизајн лесен за корисникот и напредни опции како поставки за BOOT, UFD партиционирање и верзии. Нивоа и ограничувања на ISO итн. Со своите стабилни перформанси, тој обезбедува прецизно пишување секој пат. Значи, без разлика дали сакате да направите резервна копија на важни датотеки или да споделувате спомени со најблиските, професионалецот на Burnaware има сè покриено !

Целосни спецификации
Издавач Burnaware
Страница на издавачи http://www.burnaware.com
Датум на издавање 2020-10-08
Датум на додавање 2020-10-08
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 13.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 24803

Comments: