Atlantis Word Processor Lite

Atlantis Word Processor Lite 4.0.3.1

Windows / The Atlantis Word Processor Team / 486 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате моќен и сигурен процесор на текст кој може да ви помогне лесно да креирате професионални документи? Не гледајте подалеку од Atlantis Word Processor Lite! Овој бесплатен софтвер е дизајниран имајќи го предвид крајниот корисник, нудејќи низа функции и алатки кои го олеснуваат составувањето висококвалитетни документи, извештаи, написи, писма и друго.

Без разлика дали сте почетник или искусен корисник, Atlantis Word Processor Lite има се што ви треба за да ја завршите работата. Со својот интуитивен интерфејс и перформансите за брзо вчитување, овој софтвер е совршен за секој кој има потреба да пишува или уредува текст на редовна основа. И најдобро од сè - потполно е бесплатно!

Значи, што го прави Atlantis Word Processor Lite да се издвојува од другите софтвери за обработка на текст на пазарот? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

1. Лесен за користење интерфејс: Една од најголемите предности на Atlantis Word Processor Lite е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран да биде интуитивен и лесен за навигација, па дури и ако никогаш претходно не сте користеле процесор на текст, треба да можете да започнете веднаш.

2. Моќни алатки за уредување: без разлика дали треба да форматирате текст, да вметнете слики или табели во вашиот документ или да додавате фусноти и завршни белешки - Атлантис ве опфати. Софтверот нуди широк опсег на алатки за уредување кои им овозможуваат на корисниците да ги приспособат своите документи точно како што сакаат.

3. Повеќекратни формати на документи: Друга одлична карактеристика на Atlantis Word Processor Lite е неговата способност да работи со повеќе формати на документи, вклучувајќи RTF (Формат за богат текст), DOC (Microsoft Word Document), DOCX (Microsoft Office Open XML) и TXT (обичен текст ). Ова значи дека корисниците можат лесно да увезуваат постоечки документи во програмата или да ја извезуваат својата работа во различни формати во зависност од нивните потреби.

4. Проверка на правопис и граматичка корекција: Никој не сака печатни грешки или граматички грешки во своите документи - особено кога се обидуваат да пренесат важни информации! Затоа Атлантис вклучува вградени алатки за проверка на правопис и корекција на граматика кои им помагаат на корисниците да ги фатат грешките пред тие да станат срамни грешки.

5. Приспособливи шаблони: ако често креирате слични типови на документи како што се извештаи или писма - тогаш шаблоните може да заштедат време со обезбедување на претходно форматирани распореди за вашата содржина. Со функцијата за приспособливи шаблони на Атлантис - корисниците можат да креираат сопствени шаблони приспособени специјално за нивните потреби.

6. Достапна е пренослива верзија: за оние на кои им е потребен пристап во движење - постои и опција за пренослива верзија која им овозможува на корисниците да ја стартуваат од USB-диск без да се бара инсталација.

Севкупно - без разлика дали пишувате е-пошта на работа или работите на вашиот следен роман дома - Atlantis Word Processor Lite ги обезбедува сите потребни функции потребни за брзо и лесно креирање документи со професионален изглед, без да го наруши вашиот буџет!

Целосни спецификации
Издавач The Atlantis Word Processor Team
Страница на издавачи http://www.AtlantisWordProcessor.com
Датум на издавање 2020-10-07
Датум на додавање 2020-10-07
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 4.0.3.1
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 486

Comments: