Abacadup

Abacadup 1.3

Windows / Mutilation Software Independent / 209 / Целосни спецификации
Опис

Abacadup е моќен и ефикасен комунален софтвер кој ви овозможува да ги чувате вашите важни датотеки безбедни и безбедни со автоматско правење резервни копии кога и да се менуваат. Овој софтвер е дизајниран да ги следи вашите датотеки за какви било промени и кога ќе открие модификација, веднаш создава дупликат копија од датотеката на друг медиумски уред.

Со Abacadup, можете лесно да направите резервна копија на вашите датотеки на флопи дискови, хард дискови, USB уреди за масовно складирање или дури и мрежни локации. Можете да поставите кој било текстуален документ или папка за автоматска резервна копија, така што секој пат кога документот се зачувува преку паѓачкото мени со датотеки или иконата на лентата со алатки на дискетата на неговата апликација за уредување, Abacadup веднаш ќе креира копија од датотеката на една или повеќе локации.

Една од најдобрите работи за Abacadup е тоа што ви овозможува да поставите цели папки и нивните подпапки за автоматска резервна копија. Ова значи дека сите датотеки во тие папки ќе бидат поддржани веднаш штом ќе бидат изменети. Дополнително, овој софтвер ги поддржува сите типови датотеки и папките што содржат каков било тип на датотека може да се постават за автоматска резервна копија.

За разлика од другите програми за закажување резервни копии кои бараат од вас рачно да закажувате резервни копии во одредено време, Abacadup автоматски прави резервна копија на вашите датотеки веднаш штом ќе се ажурираат. Ова осигурува дека вашите податоци се секогаш заштитени без да се бара никаква рачна интервенција од вас.

Abacadup е дизајниран со компатибилност со cross windows платформа од Windows 98-10 со минимални барања што го олеснува извршувањето во заднина без да влијае на другите апликации што работат на вашиот компјутер.

Накратко, ако барате ефикасен начин да ги зачувате вашите важни податоци безбедни и безбедни без да се грижите за рачно закажување резервни копии, тогаш дефинитивно вреди да се размисли за Abacadup. Со своите моќни карактеристики и лесен за користење интерфејс, овој корисен софтвер обезбедува одлично решение за секој што сака мир на умот, знаејќи дека нивните податоци секогаш се копирани автоматски секогаш кога се случуваат промени.

Целосни спецификации
Издавач Mutilation Software Independent
Страница на издавачи http://www.fictionfiction.net/main/msi
Датум на издавање 2020-05-06
Датум на додавање 2020-05-06
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 1.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 209

Comments: