AnyMP4 TransMate

AnyMP4 TransMate 1.0.20

Опис

AnyMP4 TransMate е моќен софтвер кој припаѓа на категоријата Utilities & Operating Systems. Тој е дизајниран да им помогне на корисниците лесно да префрлаат податоци помеѓу уредите со iOS/Android и компјутерот. Со овој софтвер, можете лесно да пренесувате музика, видеа, фотографии, пораки, гласовни белешки и повеќе од вашиот телефон на вашиот Windows компјутер. Покрај тоа, тој поддржува популарни телефони како iPhone 11 Pro Max/11 Pro/11, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X и многу повеќе.

Една од клучните карактеристики на AnyMP4 TransMate е неговата способност да пренесува датотеки помеѓу iOS и Android уредите. Можете лесно да пренесувате податоци од iOS на уреди со iOS или од Android на уреди со Android. Она што е поинтересно е што можете да пренесувате податоци и помеѓу iPhone и Android уред.

Друга одлична карактеристика на AnyMP4 TransMate е неговата способност да прави резервна копија или да ги обнови контактите. Можете да направите резервна копија на важни податоци од вашиот телефон (iPhone/iPad/iPod/Android) на вашиот компјутер со овој професионален и лесен за користење производ за пренос на податоци. Резервираните податоци може да се зачуваат како ексел-датотеки или текстуални датотеки на вашиот компјутер.

Покрај преносот на датотеки помеѓу различни уреди и правењето резервна копија на контакти, AnyMP4 TransMate има и функција за конвертор HEIC што ви овозможува да конвертирате HEIC слики во JPEG/PNG формати без губење на квалитетот. Оваа функција е корисна кога сакате да споделувате слики со пријатели кои немаат уред на Apple.

Понатаму, AnyMP4 TransMate има функција за создавање мелодии што ви овозможува да креирате MP3/M4R рингтонови користејќи ги вашите омилени музички записи на вашиот телефон.

Интерфејсот на AnyMP4 TransMate е лесен за користење, што му олеснува на секој (дури и на оние кои не се технолошки) ефикасно да го користат софтверот. Со само еден клик, можете да направите резервна копија на огромни количини на контакти или на уред со iOS или со Android.

Севкупно, овој софтвер нуди широк спектар на функции кои им олеснуваат на корисниците ефикасно да управуваат со податоците од мобилниот телефон. Неговата компатибилност со популарните телефони како iPhone, iPads, iPods, Samsung Galaxy S10 и HTC го прави уште попривлечен. Конверторот HEIC Функциите за создавање на рингтонови и резервни копии на контакти се особено корисни за луѓето кои сакаат подобра контрола врз содржината на нивниот мобилен телефон.

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2020-09-24
Датум на додавање 2020-09-24
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 1.0.20
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments: