Cyber Privacy Suite

Cyber Privacy Suite 3.3

Windows / ShieldApps Software Innovations / 21 / Целосни спецификации
Опис

Во денешното дигитално доба, нашите онлајн активности постојано се следат и следат од различни трети страни. Ова може да доведе до сериозно нарушување на нашата приватност и лични информации. Cyber ​​Privacy Suite е моќен безбедносен софтвер кој помага да се заштити вашиот дигитален идентитет и онлајн активноста од љубопитните очи.

Како што сугерира името, Cyber ​​Privacy Suite е дизајниран да ја заштити вашата приватност во сајбер светот. Нуди сеопфатен сет на функции кои помагаат да се спречи веб-следење, прекршување на податоците и неовластен пристап до вашата веб камера и микрофон.

Една од најзначајните закани за нашата онлајн приватност е следењето на веб. Секој пат кога прелистуваме на интернет или користиме апликација на нашите уреди, оставаме зад себе трага од податоци што може да ги користат огласувачите, продавачите или дури и хакерите. Cyber ​​Privacy Suite става крај на ова со блокирање на сите форми на веб-следење.

Софтверот ве заштитува и од прекршување на податоците - еден од најчестите начини на кои хакерите крадат лични информации како што се ингеренциите за најавување или детали за кредитна картичка. Со Cyber ​​Privacy Suite инсталиран на вашиот уред, можете да бидете сигурни дека вашите чувствителни информации остануваат безбедни од љубопитните очи.

Друга уникатна карактеристика што ја нуди Cyber ​​Privacy Suite е неговата способност да блокира неовластен пристап до вашата веб камера и микрофон. Во последниве години имаше бројни извештаи за хакери кои добиваат пристап до камерите и микрофоните на луѓето без нивно знаење или согласност - често за злобни цели како што се уцени или шпионирање на нив. Со овој софтвер инсталиран на вашиот уред, можете да бидете сигурни дека никој нема да може да добие пристап без ваша дозвола.

Cyber ​​Privacy Suite доаѓа и со неколку други корисни функции како што се можностите за блокирање реклами кои помагаат да се намалат досадните скокачки прозорци при прелистување на интернет; заштита против фишинг која помага да се спречат измамничките веб-локации да крадат чувствителни информации; и алатки за управување со лозинки кои ви го олеснуваат создавањето силни лозинки за сите ваши сметки.

Севкупно, ако барате доверливо безбедносно софтверско решение кое нуди сеопфатна заштита од сајбер закани додека ја заштитува вашата приватност на интернет - не гледајте подалеку од Сајбер за приватност Suite!

Целосни спецификации
Издавач ShieldApps Software Innovations
Страница на издавачи http://shieldapps.com
Датум на издавање 2020-05-07
Датум на додавање 2020-05-07
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Апартмани за софтвер за безбедност на Интернет
Верзија 3.3
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 21

Comments: