Apeaksoft iPhone Transfer

Apeaksoft iPhone Transfer 2.0.56

Windows / Apeaksoft Studio / 172 / Целосни спецификации
Опис

Apeaksoft iPhone Transfer: Врвен софтвер за пренос на податоци за уреди со iOS

Дали сте уморни од борбата со iTunes за пренос на датотеки помеѓу вашите iOS уреди и компјутерот? Дали сакате пофлексибилен и поефикасен начин за управување со медиумските датотеки на вашиот iPhone или iPad? Не гледајте подалеку од Apeaksoft iPhone Transfer, првододелениот софтвер за пренос на податоци кој одлично го пренесува преносот на датотеки помеѓу уредите со iOS и компјутерот.

Со Apeaksoft iPhone Transfer, можете лесно да пренесувате видеа, музика, фотографии и кои било други мултимедијални датотеки од вашиот компјутер на вашиот iOS уред. Без разлика дали имате iPhone XS/XS Max/XR/X/8/8 Plus/7/6 Plus, iPad mini 3/2 или iPod, овој софтвер ве опфати. Дури и ако видео/аудио датотеките се некомпатибилни со вашите уреди, тој може автоматски да ги конвертира овие видео/аудио датотеки пред да ги префрли.

Но, тоа не е сè - Apeaksoft iPhone Transfer исто така ви овозможува да направите резервна копија од контактите и СМС на вашиот компјутер и да пренесувате датотеки помеѓу кои било два iOS уреди. Ова значи дека ако добиете нов телефон или таблет, преносот на сите ваши важни податоци е лесно.

Да разгледаме подетално некои од клучните функции на овој моќен софтвер:

1. Флексибилен пренос на датотеки

Apeaksoft iPhone Transfer е флексибилен софтвер за пренос на датотеки кој не само што пренесува датотеки од iOS на компјутер, туку и пренесува податоци помеѓу два iOS уреди. Уште повеќе, ви овозможува да управувате со податоците помеѓу iTunes и iOS уредите. Ова значи дека без разлика каде се складирани вашите медиуми - на вашиот телефон или во iTunes - овој софтвер може да ви помогне да ги преместите по потреба.

2. Најдобра алтернатива на iTunes

Ако сте уморни да се справувате со ограничувањата на iTunes кога станува збор за управување со медиуми на вашите уреди на Apple(и), тогаш Apeaksoft iPhone Transfer е совршено решение за вас. Тоа е најдобрата замена на iTunes достапна денес бидејќи им овозможува на корисниците да ја организираат целата своја библиотека со само неколку кликања.

Можете да управувате со сите видови медиуми одделно, вклучително и музика, филмови ТВ емисии Подкасти iTuneU рингтонови Аудио книги Гласовни белешки итн., што ја прави организацијата полесна од кога било досега!

3. Управувајте со вашите датотеки како никогаш досега

Овој најдобар софтвер за пренос на iPhone во класата оди над и подалеку од она што го нуди iTunes, обезбедувајќи им на корисниците уште поголема контрола врз нивната медиумска библиотека! Можете да управувате со сè, од музички плејлисти и видеа веднаш до деталите за еден контакт - давајќи целосна контрола врз секој аспект поврзан конкретно со управувањето со содржината во нечиј уред(и).

Ќе можете да уредувате медиумски датотеки како што е целосно бришење, преименувајки ги создавајќи плејлисти итн., па без разлика дали се организираат фотографии во албуми или се создаваат прилагодени мелодии за конкретни контакти - ништо не спречува никого да ја искористи целосната предност што ја нуди оваа неверојатна алатка!

Во заклучок:

Apeaksoft iPhone Transfer е суштинска алатка за секој кој сака поголема флексибилност при управувањето со нивните уреди на Apple. Со неговиот лесен за користење интерфејс и моќните карактеристики како што се флексибилни опции за резервни копии за пренос на датотеки и целосна контрола врз целата библиотека - навистина нема ништо друго таму! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да уживате во сите поволности што ги нуди овој неверојатен производ денес!

Целосни спецификации
Издавач Apeaksoft Studio
Страница на издавачи https://www.apeaksoft.com/
Датум на издавање 2022-05-30
Датум на додавање 2022-05-30
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 2.0.56
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows 11, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 172

Comments: