Asp.Net PayPal Control

Asp.Net PayPal Control 4.2.0.0

Опис

Asp.Net PayPal Control: Крајното решение за веб-апликации за е-трговија

Дали барате сигурно и ефикасно решение за развој на веб-апликација за е-трговија со стандардот за плаќање на веб-страницата на PayPal? Не гледајте подалеку од Asp.Net PayPal Control, единствената DLL ASP.NET Web Form Server Control/ASP.NET MVC Component понудена од SpiceLogic Inc.

Со подобреното време на дизајнирање Smart Tag GUI, оваа контрола ќе ве води да генерирате секаков вид копчиња поддржани од PayPal, вклучувајќи го копчето Купи сега, копчето за донација, копчето Додај во кошничка, копчето за претплата, копчето за откажување претплата, копчето за поставување комплетна кошничка и копчето за прегледување кошничка . А најдобриот дел е што не ви треба претходно искуство или познавање на програмски јазици за да го користите.

Силниот објектно-ориентиран програмски интерфејс на Asp.Net PayPal Control им олеснува на програмерите да го интегрираат во нивните веб-апликации. Можете да генерирате копчиња за плаќање со шифрирана веб-локација на PayPal во лет или од графичкиот интерфејс за време на дизајнирање или програмски со обезбедување на параметрите за сертификати. И ако немате сертификати PKCS12 и PEM, не грижете се - GUI за време на дизајнирање ќе ги генерира тие сертификати за вас.

За контексти на веб-формули, IPN и PDT се сметаат како тоа да се серверски настани на самата контрола каде што сите IPN и PDT променливи се достапни како својства на класата на аргументи на настани. Ова значи дека програмерите можат лесно да пристапат до овие променливи без да треба да пишуваат дополнителен код.

Asp.Net PayPal Control нуди и многу организирани часови за собирање и композитни својства кои обезбедуваат објектно-ориентирано задоволство на развивачите на веб-апликации. Посебно се погриживме и за ASP.NET MVC контекстот, така што нашата контрола работи беспрекорно и со двата контекста.

Една посебна карактеристика воведена во Asp.Net PayPal Control е „Дополнителни ставки на податоци“. Оваа функција им овозможува на програмерите да минуваат низ неограничен број податоци (невидливи за купувачите) како својство на тип на собирање за трансакција што може да се преземе во IPN или PDT настан. Ова им олеснува од кога било досега за програмерите кои сакаат поголема флексибилност при работа со трансакции.

И ако барате решение за имплементирање на PayPal Website Payments Pro директно плаќање со кредитна картичка на вашата веб-локација - ние ви го вративме грбот! SpiceLogic Inc. нуди БЕСПЛАТНО решение доколку купите лиценца за оваа контрола. Ќе го добиете решението за плаќање Paypal Pro Direct со кредитна картичка и за ASP.NET Web Form/ASP.NET MVC или во C# или VB.NET.

Како заклучок: ако барате се-во-едно решение кое го поедноставува развојот на е-трговија користејќи го стандардот за плаќање Paypal, тогаш не гледајте подалеку од Asp.Net Paypal Control од SpiceLogic Inc! Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции како Дополнителни ставки на податоци и поддршка во повеќе контексти (Web Forms/MVC), оваа алатка е совршена без разлика дали гради мали онлајн продавници или пазари со големи размери!

Целосни спецификации
Издавач SpiceLogic
Страница на издавачи https://www.spicelogic.com
Датум на издавање 2020-05-07
Датум на додавање 2020-05-07
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 4.2.0.0
Барања за ОС Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 2.0
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 711

Comments: