LoL Absent

LoL Absent 20.10.21

Опис

LoL Absent: The Ultimate решение за играње League of Legends во приватност

Дали сте уморни од тоа што постојано ви пречат вашите пријатели додека играте League of Legends? Дали сакате да уживате во играта без никој да знае дека сте онлајн? Ако одговорот е да, тогаш LoL Absent е совршено решение за вас!

LoL Absent е едноставна, но моќна апликација која ви овозможува да играте League of Legends сам или со пријател без да знае некој од вашата листа на контакти. Со овој софтвер, можете да влезете во истата соба за игри како и вашиот пријател и да ја блокирате вашата листа со контакти за никој да не знае дека играте заедно.

Апликацијата е многу лесна за употреба. Сè што треба да направите е да го изберете серверот на кој играте од списокот и да кликнете или на копчето за блокирање или одблокирање во зависност од вашите интереси. Откако ќе завршите, едноставно држете ја апликацијата отворена за списокот со контакти да остане блокиран. Ако се затвори, разговорот ќе се отклучи и конфигурацијата нема да опстојува што доведува до грешки.

Со LoL Absent, нема потреба да се грижите дека ќе ве вознемируваат несакани пораки или известувања додека играте League of Legends. Сега можете да уживате во непрекината игра во целосна приватност.

Клучни карактеристики:

- Играјте League of Legends сам или со пријател без никој да знае

- Блокирајте ја вашата листа со контакти за никој да не гледа кога сте онлајн

- Едноставен и лесен за употреба интерфејс

- Изберете сервер од претходно дефинирана листа

Како работи?

Користењето на LoL Absent е неверојатно едноставно! Еве како тоа функционира:

1. Преземете и инсталирајте го LoL Absent на вашиот компјутер.

2. Стартувајте го LoL Absent.

3. Изберете го серверот на кој сакате да играте од нашата однапред дефинирана листа.

4. Кликнете или „Блокирај“ или „Одблокирајте“ во зависност од тоа дали некој треба или не да може да види дали е онлајн.

5. Чувајте го LoL отсутен додека играте.

Тоа е тоа! Сега уживајте во непрекината игра во целосна приватност!

Зошто да изберете LoL Absent?

Постојат неколку причини зошто изборот на LoL отсутен има смисла:

1) Целосна приватност: со инсталиран овој софтвер, никој нема да знае кога е онлајн освен ако веќе не е додаден како пријатели.

2) Лесен за користење интерфејс: интерфејсот е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста што го прави лесен за корисници кои не се запознаени со технологијата.

3) Широка компатибилност: Овој софтвер работи беспрекорно во сите верзии на оперативните системи на Windows што го прави достапен за секој што сака приватност додека игра.

4) Бесплатни ажурирања и поддршка: Нудиме бесплатни ажурирања и поддршка, обезбедувајќи им на нашите клиенти да имаат пристап до најновите функции во секое време.

Заклучок:

Како заклучок, ако приватноста е најважна кога играте, тогаш не гледајте подалеку од отсуството на Лол! Оваа моќна, но едноставна алатка им овозможува на гејмерите како вас да уживаат во непрекината игра без никакво одвлекување - нешто што секој гејмер го заслужува! Па зошто да чекаме? Преземете Lol отсутен денес и почнете да уживате во приватни сесии за игри веднаш!

Целосни спецификации
Издавач tecnobillo
Страница на издавачи https://tecnobillo.com
Датум на издавање 2020-10-23
Датум на додавање 2020-10-23
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 20.10.21
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 166

Comments: