DreamPlan Plus

DreamPlan Plus 7.40

Опис

DreamPlan Plus од NCH Software е моќен и интуитивен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да го креирате вашиот дом и пејзаж од соништата за само неколку минути. Со своите напредни можности за 3D моделирање, DreamPlan Plus го олеснува визуелизирањето на вашите идеи и нивно оживување.

Без разлика дали сте искусен дизајнер или штотуку почнувате, DreamPlan Plus има сè што ви е потребно за да создадете прекрасни дизајни што го одразуваат вашиот уникатен стил. Од прилагодување на боите и текстурите на бојата до дизајнирање кујни и бањи, овој софтвер нуди бескрајни опции за распоред што ви овозможуваат да создадете совршен простор за вашите потреби.

Една од истакнатите карактеристики на DreamPlan Plus е неговата способност да го изгради или спушти теренот на вашиот двор за дополнителен карактер или привлечност. Ова значи дека можете лесно да додадете двор, градина, дрвја и многу повеќе - сето тоа истовремено обезбедувајќи дека сè изгледа совршено интегрирано во околниот пејзаж.

Но, она што навистина го издвојува DreamPlan Plus од другите софтвери за графички дизајн е неговиот кориснички интерфејс. Дури и ако никогаш претходно не сте користеле програма за дизајнирање, овој софтвер го олеснува започнувањето благодарение на неговата интуитивна функционалност за влечење и спуштање. Можете лесно да додадете мебел, апарати, тела и други опции за украсување со само неколку кликања - не е потребна техничка експертиза!

Друга одлична карактеристика на DreamPlan Plus е неговата компатибилност со други софтверски производи на NCH, како што се VideoPad Video Editor и MixPad Multitrack Mixer. Ова значи дека можете беспрекорно да ги интегрирате вашите дизајни во видеа или аудио проекти без да морате да се префрлате помеѓу различни програми.

Генерално, ако барате сеопфатен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува лесно да го изградите вашиот дом од соништата во 3D - не гледајте подалеку од DreamPlan Plus од NCH Software!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-27
Датум на додавање 2022-06-27
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 7.40
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 184

Comments: