DreamPlan Free Home Design and Landscaping

DreamPlan Free Home Design and Landscaping 7.40

Windows / NCH Software / 82015 / Целосни спецификации
Опис

DreamPlan Free Home Design and Landscaping е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да го планирате и визуелизирате вашиот дом од соништата со реалистичен 3D модел. Без разлика дали планирате нов дом или започнувате со нов проект за подобрување на домот, овој бесплатен софтвер може да ви помогне да го усовршите планот на подот и да го прегледате секој нов дизајн на домот.

Со DreamPlan, можете лесно да го креирате планот на вашата куќа, стан или стан. Софтверот е опремен со интуитивен интерфејс за влечење и спуштање што го олеснува додавањето ѕидови, врати, прозорци и други архитектонски елементи во вашиот дизајн. Можете исто така да поставите сопствени бои, текстури, мебел и повеќе за да ја оживеете вашата визија.

Една од истакнатите карактеристики на DreamPlan е неговата способност да создава реални 3D модели на вашите дизајни. Ова ви овозможува да видите точно како ќе изгледа вашиот завршен проект пред да започнете со градежни работи. Можете дури и да правите виртуелни обиколки на вашите дизајни од различни агли и перспективи.

DreamPlan, исто така, вклучува моќни алатки за уредување на пејзажи кои ви дозволуваат да додавате дрвја, грмушки, цвеќиња и други надворешни елементи во вашите дизајни. Ова им олеснува на сопствениците на куќи кои сакаат нивните надворешни простори да бидат убави како и внатрешните.

Без разлика дали сте искусен дизајнер или штотуку почнувате во светот на софтверот за графички дизајн, бесплатниот дизајн и уредување на домот на DreamPlan е одличен избор за секој кој бара интуитивна алатка која дава професионални резултати.

Клучни карактеристики:

1) Интуитивен интерфејс за влечење и спуштање

2) Направете планови за кат за куќи со станови

3) Поставете прилагодени бои на текстури за мебел итн.

4) Создадете реални 3D модели

5) Земете виртуелни тури од различни агли

6) Моќни алатки за уредување

Придобивки:

1) Лесниот за користење интерфејс заштедува време на кривата на учење.

2) Приспособливите опции им го олеснуваат на корисниците на сите нивоа.

3) Реалните 3D модели обезбедуваат точни визуелизации пред да започне изградбата.

4) Виртуелните тури им овозможуваат на корисниците да ги искусат нивните дизајни од повеќе перспективи.

5) Алатките за уредување им олеснуваат на сопствениците на куќи кои сакаат убави надворешни простори.

Заклучок:

Севкупно, бесплатниот дизајн и уредување на домот DreamPlan е одличен избор за секој кој бара моќен, но лесен софтвер за графички дизајн кој обезбедува професионални резултати. Со својот интуитивен интерфејс за влечење и спуштање, приспособливи опции и моќни алатки за уредување, ова бесплатно software has everything needed by designers at all levels.Its abilityto create realistic 3D modelsand take virtual tours from different anglesmakes it idealfor those who want accurate visualizationsbeforeconstructionbegins.Finally,the inclusionofpowerfullandscapingtoolsmakesitperfectforhomeownerswho wantbeautifuloutdoorspaces.So ifyou'relookingforanall-in-onegraphicdesignsoftwarethatcanhelpyouplanandvisualizeyourdreamhome,DreamPlanFreeHomeDesignandLandscapingisdefinitelyworthcheckingout!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-27
Датум на додавање 2022-06-27
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 7.40
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 25
Вкупно преземања 82015

Comments: