SSuite Axcel Professional

SSuite Axcel Professional 2.4.1

Windows / SSuite Office Software / 40 / Целосни спецификации
Опис

SSuite Axcel Professional: Крајното решение за табеларни пресметки за вашите деловни потреби

Дали сте уморни од користење на застарен и неефикасен софтвер за табеларни пресметки што не ги задоволува вашите деловни потреби? Не гледајте подалеку од SSuite Axcel Professional, моќниот и професионален софтвер за табеларни пресметки што ги има сите алатки што ви се потребни за пресметување, анализа, сумирање и прикажување на вашите податоци во нумерички извештаи или шарени графики.

Со целосно интегриран систем за помош, внесувањето сложени формули е лесно. Можете да привлечете надворешни податоци користејќи ODBC, да ги сортирате и да произведувате подзбирки и статистички анализи. Без разлика дали подготвувате финансиски извештаи или управувате со лични трошоци, SSuite Axcel ви дава поголема ефикасност и флексибилност за да ги постигнете вашите цели.

Волшебник за графикони

Една од истакнатите карактеристики на SSuite Axcel е неговиот волшебник за графикони. Со осум или повеќе категории 2-D и 3-D графикони вклучувајќи линија, област, колона, пита, XY, акции со десетици варијанти за избор. Оваа функција им овозможува на корисниците да креираат динамични графикони кои автоматски се ажурираат кога податоците се менуваат.

ODBC поврзување

SSuite Axcel Professional, исто така, има ODBC поврзување за пребарување на која било база на податоци преку приспособен прозорец за дијалог за пребарување SQL. Оваа функција им олеснува на бизнисите да пристапат до нивните бази на податоци без да мора да се префрлаат помеѓу различни апликации.

Софтвер за зелена енергија

Друга одлична карактеристика на SSuite Axcel е неговиот статус на софтвер за зелена енергија. Нема потреба од Java или Dotnet значи дека овој софтвер заштедува енергија со тоа што не бара дополнителни ресурси од вашиот компјутер додека го работи.

Приспособливи табели

Со само неколку кликнувања на глувчето на корисничкиот интерфејс на SSuite Axcel; корисниците можат да ги реорганизираат своите табеларни пресметки според посебни услови или брзо да ги пресметаат подзбировите и збирките. Корисниците исто така можат да ги форматираат опсезите според специфични услови што им олеснува при презентирањето на нивните податоци на состаноци со колеги или клиенти.

Компатибилност со документи

SSuite Axcel поддржува компатибилност на документи со { vts (Video Title Set), txt (Text File), xls (Microsoft Excel File), csv (Comma Separated Values)}. Ова значи дека корисниците можат лесно да увезуваат/извезуваат датотеки од други апликации без да изгубат детали за форматирање.

Заклучок:

Во заклучок; ако барате ефикасно решение за табеларни пресметки што ги задоволува сите ваши деловни потреби, тогаш не гледајте подалеку од SSuite Axcel Professional! Со своите моќни карактеристики како што се Chart Wizard и ODBC Connectivity во комбинација со статусот Green Energy Software го прават овој софтвер одличен избор за бизниси кои бараат еко-пријателски решенија, а сепак можат да произведуваат висококвалитетни извештаи и презентации без напор!

Целосни спецификации
Издавач SSuite Office Software
Страница на издавачи https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Датум на издавање 2020-05-12
Датум на додавање 2020-05-12
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за табеларни пресметки
Верзија 2.4.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 40

Comments: